Foto: SBS/Krestine Havemann
Foto: SBS/Krestine Havemann

Nanna har fundet kærligheden

Efter nogle hårde tider med Ditlev har Nanna nu fundet en ny fyr i sit liv.

Efter bruddet med Ditlev har Nanna været selv med datteren Malucca, når hun ikke har været ved sin far. Men nu ser det ud til, at Nanna ikke behøver sidde selv, når Malucca er lagt i seng. For hun har nemlig fundet kærligheden.

- Vi mødtes et helt nyt sted, Facebook, griner hun og uddyber overfor Realityportalen.dk:

- Vi startede med at skrive og snakke sammen for et halvt år siden på normalt plan. Men efter Ditlev flyttede ud, spurgte han, om jeg ville med ud at spise thaimad.

LÆS OGSÅ: Ditlev har indberettet Nanna til kommunen

Invitationen var seriøs

Nanna erkender, at hun var dårlig til at tage imod invitationen, men i stedet holdt den hen. Men heldigvis pressede fyren på.

- Der er tit folk, der siger "årh, skal vi ikke snart ses igen" og sådan, men egentlig bliver det aldrig til mere end det. Men så fik jeg et lille spark bagi, om at jeg måtte finde en dato, for ellers droppede vi det bare, fortæller hun.

Men noget kunne tyde på, at Nanna ikke kunne vente på at spise thaimad med sin nye kærlighed.

- Jeg var i byen med nogle veninder weekenden inden, vi skulle ses. I min fuldhed tiggede jeg ham om at komme ind til byen - absolut ikke mit mest charmerende tidspunkt. Men vi havde en rigtig hyggelig aften, og det var også fedt, at vi havde mødtes, inden vi skulle ud at spise, så det ikke var totalt akavet.

LÆS OGSÅ: Glennie er gravid igen

Blev scoret af personligheden

Der er ingen tvivl om, at Nanna er vild med sin nye fyr.

- Han er helt anderledes, men på den fedeste måde! Han er virkelig intelligent, meget kærlig og empatisk. Han kan få mig til at skraldgrine og samtidig være dybt alvorlig. Han giver mig bare de der sommerfugle i hele kroppen, som er så fantastiske - og så kunne jeg glo på ham i timevis, griner hun og indrømmer, at han nok scorede hende med sin personlighed.

Selv om de har snakket og set hinanden de sidste to måneder, så har han endnu ikke mødt Malucca.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Jeg elsker at lave tv

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.