Mille efter 'Luksusfælden': Det har kostet mig veninder

Det har ikke været uden omkostninger for Mille, at hun nu har fået mere styr på økonomien.

Der var stor hjælp at hente for Mille i aftenens afsnit af 'Luksusfælden'. Efter flere år med et luksusliv, hun ikke havde råd til, men som hun finansierede ved hjælp af kviklån, traf hun en beslutning om, at der nu skulle styr på økonomien.

Det skulle Kenneth Hansen og Gustav Juul hjælpe hende med, og det lykkedes i slutningen af programmet. Her fik Mille øjnene op for de mange forkerte valg, hun havde truffet, og hun var klar til at gøre en indsats for at få økonomien tilbage på sporet. Og den positive udvikling er fortsat efter optagelserne.

- Det går rigtig godt. Det har selvfølgelig været svært - og er det stadig. Jeg skal stadig lige vænne mig til, at jeg ikke bare skal købe. Men jeg har holdt budgettet, og jeg betaler af på min gæld. Det er kommet styr på det, fortæller Mille til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babes kæreste er død: Han ser ikke vores børn vokse op

LÆS OGSÅ: Misbrug, udnyttelse og kriminalitet: ‘Luksusfælden’-ekspert lover vild sæson

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre 'De unge mødre'-deltageren Princess Natascha fortælle om den store gæld, hun opbyggede, da datteren blev tvangsfjernet.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ eksperter: Det laver de ved siden af

LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno

- Jeg er rigtig glad for, at jeg var med i 'Luksusfælden'. Det var selvfølgelig hårdt - især i starten, for det er er aldrig sjovt at blive banket i hovedet med de ting, man har gjort forkert. Men det var jo sandt, og jeg fortryder det på ingen måde.

Eksperterne var især forargede over Milles forbrug af energidrik, der var hendes helt store last. 35 Red Bulls kørte hun ugentligt ned, og det er der nu også sat en stopper for.

- Jeg har smagt to, siden de var her - inklusiv den, jeg fortalte om i slutningen af afsnittet. Jeg kan ikke lide det længere, og jeg får det dårligt bare af lugten. Det var også kørt lidt op i programmet, for min datter var kun ti måneder der, og jeg drak ikke Red Bulls, mens jeg var gravid eller ammede, så det giver ikke mening, at de regnede det ud på et helt år. Men jeg er i hvert fald færdig med det nu, siger hun.

LÆS OGSÅ: Fødeklar og fallit: Sådan er det gået for ‘Luksusfælden’-deltagere

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Har mistet veninder

Deltagelsen har dog ikke været helt uden omkostninger for Mille. Mens de unødvendige penge er blevet færre, er det samme nemlig sket med antallet af veninder.

- Det har kostet mig veninder, fordi jeg ikke længere kan deltage i så meget. Før var det jo ofte med cafébesøg og den slags ting, der koster penge, men jeg har ikke råd til det luksusliv længere. Det er ikke alle, der kan forstå det, fortæller Mille, der dog ikke lader sig slå ud af det.

- Jeg tager det ikke så tungt, for jeg har fået hjælp, og jeg er glad, og jeg synes, at det er det vigtigste. Der har været aftener, hvor jeg bare har tænkt, at det hele kunne være lige meget, og at jeg bare burde bruge alle pengene på min konto. Men så har jeg ringet til en veninde i stedet for og fortalt om, at jeg synes, det hele er svært lige nu. Det andet nytter jo ikke noget.

I løbet af 'Luksusfælden' fik Mille et job i en smykkeforretning som ekspedient. Det job har hun stadig, og hun er sikker på, at hun i fremtiden kan overholde budgettet og være gældfri på de lidt mere end fem år, som eksperterne stillede hende i udsigt.

- Det er jo superfedt, at det er på så kort tid. Jeg ved godt, at det selvfølgelig stadig er mange år, men i forhold til så mange andre af de tidligere deltagere, hvor det for eksempel er 21 år eller for nogen aldrig gældfri, så er det jo ikke så meget. Jeg er sikker på, at jeg nok skal klare det. Med viljestyrke kommer man langt, slår Mille fast.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær