Foto: SBS
Foto: SBS

'Mig og min mor'-Peter håber at kunne invitere kæresten sydpå

Den unge fyr fra 'Mig og min mor' får travlt sommeren over med praktikophold, arbejde og en tur til Sverige. Men han håber, at han også får tid til kæresten Elias.

Peter Broberg har førhen været en omrejst herre, men i år bliver sommeren lidt mere stille og rolig.

- Turen går til Sverige, og herefter skal jeg tre måneder i praktik i Århus, hvor jeg bosætter mig for en stund. Det i sig selv er jo en ferie, når man bor i Skjern til dagligt, fortæller han til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Hvis tiden byder sig, så håber jeg at kunne tage en tur sydpå med min kæreste, Elias. Vi har snart været sammen i seks måneder, så en tur med ham ville være dejligt, og hvem ved, måske får jeg et nyt stort sommerminde med ham.

LÆS OGSÅ: Elias raser mod Se & Hør: I ødelægger mit liv

Sommeren er skøn

Peter er selv stor fan af sommer og sol, og benytter altid årstiden til at få stresset af.

- Sommeren for mig har altid betydet noget specielt, i starten var det højdepunktet på hele året, især fordi det er på dette tidspunkt, man får mulighed for at trække bremsen, sætte sig tilbage og nyde livet, forklarer han.

Selv har han også været god til at nyde livet, og har rejst meget i sine ferier.

- Jeg har tilbragt de sidste tre somre på Mallorca, Tyrkiet og i Thailand! Derfor har min forventning til sommeren altid været de rejser, jeg skulle på. I år ser det dog helt anderledes ud, da der som studerende er desværre ikke er de store muligheder for at stikke tre uger til Thailand.

Det har fået ham til at tænke i nye baner, og nu stikker han snart af til Sverige med sin gode veninde.

- Her skal vi holde en uges sommerferie hos hendes forældre. Målet er at spise 1000 svenske kødboller, drikke en masse frisk mælk og bade nøgen i den kolde fjord.

LÆS OGSÅ: Maria Hylleberg: Ingen sommerferie

Magisk sommer i Tyrkiet

Selvom Peter har været vidt omkring, er der stadig ét specielt ferieminde, der står ham meget nær.

- Mit bedste minde fra en sommerferie var en tyr til Tyrkiet. Selve ferien var der intet specielt ved som sådan, men selve rejsen havde jeg vundet i forbindelse med en konkurrence, jeg havde indstillet min mor til. Det var så fedt at få en hel uge alene med min mor. Vi er fem børn, så alle kræver tid. Derfor var det luksus at kunne lære min mor at kende på en helt ny og anderledes måde, slutter Peter.

LÆS OGSÅ: Mor Dorte er raskmeldt efter stalkingforløb

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.