Manipulation og vanvittige dramaer: Kom med bag kameraet på vildt datingprogram

Det går vildt for sig i det fiktive realityprogram 'Everlasting', og på C More kan du nu komme med i kulissen.

Tv-serien 'UnREAL' er en amerikansk og mørk serie skabt af kvinder - med kvinder - og som en gang imellem hænger kvinder ud og ikke mindst tager os med bag skandalerne, sladderen og iscenesættelserne på det fiktive amerikanske reality-datingprogram 'Everlasting'. Det er ikke for sarte sjæle, men du er inviteret med alligevel.

Tv-serien har været en succes i USA, hvor det blev til fire sæsoner, inden serien stoppede denne sommer. Nu har du mulighed for at se alle fire sæsoner, som streamingtjenesten C More netop har gjort tilgængelige i dag.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-skaber klar med ny, vild serie

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: Shemar Moore om ny sæson: Dét skal I glæde jer til

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en kultserie vender tilbage med nye afsnit

Serien følger primært de to kvindelige producere, Rachel (spillet af Shiri Appleby fra 'Girls') og Quinn (spillet af Constance Zimmer fra 'Entourage' og 'Newsroom'), og de vil gå langt for at skabe det helt perfekte realityprogram.

Den unge Rachel er vendt tilbage til jobbet efter et sammenbrud, og hun gør alt, hvad hun kan, for at kunne konkurrere med den fremadstormende Quinn. Det gør hun ved at manipulere deltagerne i datingprogrammet, så der opstår vanvittige dramaer, som seerne tørster efter.

- Amerikansk dramaserie om det beskidte spil i kulissen på datingprogrammet Everlasting. Kærlighed, integritet og menneskeliv står på spil, når dronningerne af reality-tv, Rachel Goldberg og Quinn King, gør alt for at kline sig til magten og holde på seerne. Regler er til for at brydes og grænser til for at skubbes, men hvor langt kan de gå for at skabe den ultimative tv-serie? Velkommen til en verden, hvor dårlige mennesker laver godt tv, står der på C More om tv-serien.

Alle fire sæsoner af 'UnREAL' er i dag blevet tilgængelige på C More. I videoen over artiklen kan du se traileren for den første sæson.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-stjerner truer med exit: Giv os mere i løn!

LÆS OGSÅ: Fanfavoritter truede med exit efter lønstrid: Nu er sagen afsluttet