Foto: Martin Hvistendal Pedersen
Foto: Martin Hvistendal Pedersen

Linse springer ud som scorecoach

Linse og Didde tager til Sicilien for at score mafiosoer, men Diddes scoretricks duer ikke på de italienske mænd - Linse står dog klar til at hjælpe.

I aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen' tager Linse til Sicilien med veninden Didde i håb om at møde italienske mænd, og det skal være en helt bestemt type mænd.

- Sicilien er jo det bedste sted at lede efter mænd, for det er det eneste sted, der er de der originale mafiosoer, lyder det fra Didde.

Linse opdager dog hurtigt, at Diddes scoretricks fra Bryggen ikke egner sig til de sicilianske mænd.

LÆS OGSÅ: De unge mødre får tæsk af Linse

Linse sender Didde i bad

Derfor beslutter Linse sig for at bliver Diddes scorecoach på turen. Første lektion er i personlig hygiejne, og Didde bliver sendt i bad. Men det er ikke noget, der begejstrer Didde - på Bryggen går man nemlig ikke i bad hver dag.

- Da vi var små mig og Didde og Bryggens gadebørn, der var der ikke bad i lejlighederne, det er først noget, der er kommet senere. Og så tog ens mor en op i håndvasken, og så blev man vasket der. Men så lige pludselig så skulle det hele blive så moderne, så skal vi i bad, for ellers er vi nogle store svin alle sammen, lyder det fra Linse.

Og selvom hun konkluderer, at det er alt for kørt op det der bad der, så ender hun dog med, som enhver god lærer at sætte et godt eksempel og hoppe med Didde i karbad.

LÆS OGSÅ: Linse står bag TV2-værts nye tatovering

Se med i aften i 'Familien fra Bryggen' kl. 20.00 på TV3

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.