Foto: Niels Henrik Dam
Foto: Niels Henrik Dam

'Landmand'-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis...

Nu taler Susanne ud om sin oplevelse af aftenens dramatiske hændelse i 'Landmand søger kærlighed'.

For anden gang i denne sæson af 'Landmand søger kærlighed' var der en deltager, som trak sig, i tirsdagens afsnit af programmet. Hollandske Anna mente ikke, at hun og landmanden Brian var et match, og hun var for alvor blevet bekræftet i sin teori, da hun havde hørt Susanne og Brian have sex i værelset ved siden af hende.

Brian benægter dog hændelsen i programmet, og da Realityportalen.dk efterfølgende fik fat på både Brian og Anna, holdt de begge to fast på deres ord.

Nu åbner også Susanne op for sin side af historien:

- Det kom meget bag på mig, at Anna sagde, at hun havde hørt, Brian og jeg have sex hele natten. Jeg vil gerne slå fast, at jeg ikke har haft sex med Brian. Hvis jeg gerne vil have det, så vil jeg vente, indtil folk er taget hjem - hvis jeg bliver den sidste kvinde hos Brian. Det er der slet ingen grund til at gøre på offentligt tv. Jeg prøvede også at fortælle Anna, at der intet var sket, men hun var overbevist om, hvad hun hørte. Det var rigtig ærgerligt, fortæller Susanne til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Brian taler ud efter Annas exit: Derfor trak hun sig

- Jeg ville da gerne have haft sex med Brian på det tidspunkt, tror jeg, hvis vi nu ikke havde været på tv. Det var noget, jeg havde lovet mine børn, og det var netop en af de ting, som jeg havde lagt vægt på, inden jeg sagde ja til programmet. Jeg ville ikke udstille mig selv på tv, så derfor var det da ekstra uheldigt, at jeg blev beskyldt for at gøre lagnerne krøllede. Men hvis det nu ikke var på tv, og Brian og jeg syntes, at vi havde god kemi, så kunne det da måske godt have sket. Men jeg følte ikke, at vi havde god nok mulighed for at lære hinanden at kende ordentligt, når der nu også var to andre kvinder og et produktionshold tilstede. Det er ikke noget for mig at gøre det i de rammer.

Susanne tilføjer, at hun efterfølgende fortrød, at hun, Ulla og Anna havde raflet om Brian, når det hele endte, som det gjorde.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Mie: Derfor forlod jeg Nichlas

LÆS OGSÅ: Chokeret landmand har mistet alt: Nu bor han i campingvogn