Troels (Foto: BLU/ TV 2)
Troels (Foto: BLU/ TV 2)

'Landmand søger kærlighed'-Troels: Sådan bliver det at se sig selv

25-årige Troels er bestemt spændt på at se sig selv i sæsonpremieren på 'Landmand søger kærlighed'.

I aften har femte sæson af TV 2-succesen 'Landmand søger kærlighed' premiere, og vi bliver de næste par uger præsenteret for seks nye landmænd.

LÆS OGSÅ: Lene Beier om ny sæson ‘Landmand’: Det kan I glæde jer til

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fødsel seks uger før tid: De turde ikke lade mig gå længere

En af dem, vi kommer til at se i aften klokken 20.00, er 25-årige Troels fra Skjern. Han ser som alle andre frem til at følge med i aften, og der er ingen tvivl om, at han er spændt på at se sig selv på skærmen:

- Jeg glæder mig til at se, hvordan det hele kommer til at se ud. Det er jeg lidt spændt på. Jeg er nok typen, der godt kan finde på at fyre rimelig meget pis af, så jeg er da lidt spændt på, hvordan det bliver fremstillet, og hvad der kommer med. Men ellers synes jeg ikke, at jeg har lavet nogen specielt dumme ting. Jeg håber da hvert fald ikke, at jeg bliver sådan en tv-tosse. Men de sagde bare, at man skulle holde sig gode venner med dem, der klippede, så det har jeg da forsøgt mig lidt på. Jeg synes da, at jeg holdt mig gode venner med dem, griner Troels.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Realitybabe viser kroppen frem efter fødslen

- Jeg tænker ikke så meget over, at jeg nu bliver et velkendt ansigt på skærmen. Det tager jeg lidt, som det lige kommer. Der, hvor jeg kommer fra, der ved folk jo godt, at jeg skal være med, og snakken er da også gået lidt. Så jeg tænker, at det værste er overstået. Men hvis nogen siger goddav, så siger jeg da bare goddav tilbage til dem. Det tager jeg stille og roligt. Jeg er jo fra Vestjylland af, fortsætter han.

Se 'Landmand søger kærlighed' i aften klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Landmand’-par efter optagelserne sluttede