'Landmand søger kærlighed'-stjerne i tvivl: Er kærlighed nok?

Det er ikke nemt at flytte væk fra alle sine venner og familie, og det har fået landmanden til at tvivle.

Sidste år mødte Stine Marthine Pedersen og Niels Pors hinanden i 'Landmand søger kærlighed'. I begyndelsen af året rykkede de sammen i et større hus i Brørup i Jylland, hvor Niels’ forældre har et landbrug, som han er en del af, mens Stine læser til lærer, og for et par uger siden faldt Niels på knæ og friede til sin udkårne.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

Det hele virker rosenrødt, men sådan er det ikke helt, afslører Stine nu på sin Instagram.

- Jeg har grædt utallige tårer ind i pelsen på gamle Simon (Stines hest, red.) gennem årene. Flytningen til det sydjyske har måske ikke været helt så gnidningsfri, som jeg giver udtryk for. Niels og jeg elsker hinanden, det er jeg ikke et sekund i tvivl om, men er det nok?, spørger Stine og fortsætter:

- Jeg savner min familie og mine veninder, der ved, hvem jeg er, og hvad jeg står for, uden jeg behøver bevise noget. Mine gamle veninder er der for mig og har været der igennem de sværeste perioder af mit liv, de kender mig ud og ind. Hvor jeg hernede synes, det er svært rigtigt at passe ind nogen steder.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

Stine Marthine Pedersen deltog i sidste års sæson af 'Landmand søger kærlighed', hvor hun fandt sin Niels. Det er gået stærkt mellem de to, og i efteråret flyttede han ind i Stines lejlighed i Aars i Nordjylland, men i begyndelsen af året flyttede de altså sydpå til Brørup ved Kolding, hvor Niels' forældre bor. Her har de mere plads, men Stine savner de vante omgivelser og nordlige himmelstrøg.

- Jeg er okay, men ikke alt ved at være flyttet så langt er helt nemt, kan I nok forstå, skriver Stine i et nyt opslag på Instagram, hvor hun takker for den positive respons på sin åbenhed omkring, at det er svært.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Panik i ‘Løvens Hule’

Se begge opslag herunder.