Kvinderne er vilde med 'X Factor'-Morten

Morten har fået stor succes hos kvinderne efter sin deltagelse i 'X Factor'.

'X Factor' har indtil videre været en vældig positiv oplevelse for den lidt generte Morten Nørgaard med den flotte stemme og det sympatiske væsen. Og nu er kvinderne også blevet interesseret i den 26-årige singlefyr fra Odder.

- På Facebook har jeg fået tilbud fra to kvinder, der gerne vil på date. Jeg kender dem ikke, men det vil jeg da lige tage og følge op på, afslører han overfor Realityportalen.

SE BILLEDERNE: 'X Factor'-Morten har smidt 13 kilo

Deltagelsen i 'X Factor' har været en øjenåbner for Morten Nørgaard. Tidligere brugte han meget tid foran computeren, men for nylig har han ændret sit liv, så han nu dyrker motion og spiser sundere. Det har resulteret i et vægttab på 13 kilo.

Nu mangler han bare lige at score en dejlig kvinde og vinde 'X Factor', så er alt perfekt. Men indtil videre kan han glæde sig over at være i finalen i 'X Factor', og så må tiden vise, om deltagelsen også kan føre til mere held på kærlighedsfronten.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-deltager dømt for børneporno

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-far: Martins exit kan være godt for Mia

LÆS OGSÅ: 7,8 millioner visninger: Her er det mest populære ‘X Factor’-klip

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.