Kærligheden brast for Amalie: Jeg har været rigtig ked af det

Amalie er endnu en gang single.

I går rullede sæsonens sidste afsnit af 'Forsidefruer' over skærmen, men i næste uge rundes sæsonen af med et 'Forsidefruer talkshow', som allerede nu er på Viaplay, hvor Jakob Kjeldbjerg går til fruerne og vender dramaet i den forgangne sæson.

LÆS OGSÅ: CHOK! Amalie er ikke længere velkommen i ‘Forsidefruer’

Men der bliver også set fremad, og alle tre af programmets singlekvinder giver en status på deres kærlighedsliv. Her gemmer der sig et par overraskelser, og en af den kommer fra Amalie.

- Jamen jeg kan bringe den nyhed, at vi er ikke sammen længere, fortæller Amalie i talkshowet og fortsætter:

- Der er en grund til, at man gerne vil være sikker på den, man viser frem, og det er jo så grunden til, at jeg ikke har vist ham frem, og det var jo det, man kunne frygte.

LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker

Amalie fortæller, at hendes svenske flamme var den eneste fyr, hun har haft, siden hun blev gravid med Josephine, der har ikke været andre, og hun kan næsten ikke overskue at tænke på mænd ud i fremtiden. Men hun er ikke i tvivl om, at forholdet er slut, og at det er den rigtige beslutning. Det betyder dog ikke, at det har været nemt.

LÆS OGSÅ: Rasende Janni: 'Forsidefruer' er misvisende

- Jeg har været rigtig ked af det, det har jeg, men jeg kan også mærke, at det giver mig horn på en eller anden måde, jeg bliver stærkere af det. Jeg er videre, slutter Amalie

Man kan se 'Forsidefruer talkshowet' på Viaplay allerede nu eller på torsdag kl. 20.oo på TV3.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem