Julehyggen er stukket af hos Lisbeth og Ralf: Brugt mere end 20.000 kroner

Lisbeth og Ralf er begge vilde med julehygge og sparer ikke på noget.

Når mørket sænker sig på Amager, stråler det ud med julestemning fra Ralf Christensen og Lisbeth Østergaards hus. Parret har beklædt deres villa med lyskæder i regnbuens farver og fyldt haven med alverdens lysende julefigurer.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ralf Christensen og Lisbeth Østergaard fortæller om deres jul midt i julebagningen…

– Vi synes, det er vildt hyggeligt, og det gør vores børn også. Så det er bare stukket af, forklarer Ralf, 43, da HER&NU i starten af december er inviteret indenfor hos parret.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-par går fra hinanden

Her mangler han stadig at sætte halvdelen af julebelysningen op.

– Jeg er slet ikke færdig. Jeg mangler at sætte istapper op og flere kæder. Jeg har nok brugt mere end 20.000 kroner på det, fortæller han.

Det er ikke kun udenfor, at julen får tid og plads. Blandt andet står den også på julebagning i børnehøjde.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bronuts’ afslutning: Det skal jeg leve af nu

– Vi går meget op i at hygge med børnene. Vi går ikke ned på bagværk og æbleskiver, og vi ser julefilm, julekalender og juleserier. Derudover har vi en nisse, som laver ballade i ny og næ, fortæller 41-årige Lisbeth med et glimt i øjet, mens hun færdiggør den sidste vaniljekrans.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kålhoved og farvetema

Parret har fejret juleaften sammen siden 2013, og i starten skulle de vænne sig til hinandens utraditionelle juletraditioner.

– I min familie spiser vi altid et fyldt kålhoved til forret, og det, der er tilbage, spiser vi dagen efter, hvor vi skærer det i skiver, steger det på panden og spiser det med kanelsukker, forklarer Lisbeth, og Ralf fortsætter:

– Jeg troede først, at de var skøre, men det smager virkelig godt.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lisbeth fortæller om sit nye skoprojekt.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne dummer sig: Bruger 50.000 på Bjerrehuus

I Ralfs familie er maden mere klassisk, men de går til gengæld meget op i julepynt.

– Der er altid et farvetema. Enten er julen lilla, grøn, sort eller guld. Der er tænkt meget over det, forklarer Lisbeth.

Udover at tage del i hinandens gamle traditioner, har parret også skabt nye traditioner sammen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Er han det nye medlem af ‘Forsidefruer’?

– Når vi danser om juletræet og når til den sidste sang, vælger alle selv det vers, som de gerne vil synge, og så synger vi i munden på hinanden, fortæller Ralf og griner.

I år skal parret fejre juleaften hos Ralfs familie i Jylland.