Janni om ny sæson 'Forsidefruer': Der er én person, der skaber drama

Ifølge Janni er der særligt én af de andre forsidefruer, der skaber konflikter i denne tredje sæson.

Der er ingen tvivl om, at bølgerne til tider går højt mellem de seks deltagere i TV3-succesen 'Forsidefruer'. I de seneste sæsoner har der været konflikter på kryds og tværs mellem Amalie, Janni, Tina, Sarah Louise, Jackie og Gunnvør, og det tyder på, at det bestemt ikke bliver anderledes i denne tredje sæson, der havde premiere i torsdags.

Ifølge Janni er der dog særligt én person i denne sæson, der kommer til at kunne tage skylden for de fleste af kvindernes problemer.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste

- Jeg synes faktisk, at vi alle har det godt og et godt forhold til hinanden. Men der er en person, der skaber meget drama, og jeg tror, vi alle sammen kommer omkring denne person i den nye sæson. Selvfølgelig kan vi andre også godt sige ting til hinanden, men det er noget, vi ordner bagefter, så det er ikke store problemer - lidt ligesom med alle andre venskaber, fortæller Janni til Realityportalen.dk.

- Vi kan sige vores meninger, men når noget bliver ubehageligt, er det jo ikke sjovt. Og der er én person, der er god til det. Og så tager man det med hjem, og man skal sidde og forholde sig til nogle ting. Det er ikke sjovt. Jeg har ikke lyst til at nævne navnet, men I får at se i sæsonen, hvad der sker, fortsætter Janni hemmelighedsfuldt.

Se næste afsnit af ‘Forsidefruer’ torsdag klokken 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie efter skilsmissen: Sådan har jeg det

LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne