Jackie om kæmpe værelsesdrama: Derfor sagde jeg fra

Jackie Navarro har gjort det klart, at hun ikke vil blande sig i drama, der ikke vedrører hende. Men på en sommerhustur med fruerne er hun pludselig en stor del af dramaet. Blandt andet giver Amalie udtryk for, at Jackie er ret irriterende.

En sommerhustur til Tisvilde får for Jackie Navarro, Tina Lund, Amalie Szigethy og Janni Ree en lidt anspændt start, for de kan ikke blive enige om, hvem der skal sove hvor.

Tina og Jackie ankommer først, og derfor parkerer de deres weekendtasker på hver deres store værelse med dobbeltseng. Så er der en soveplads i annekset og en i værelset med enkeltmandsseng tilbage.

LÆS OGSÅ: Efter programmet: Det skete med Janni og Gunnvørs ‘patkopper’

Men da Amalie er gravid, mens Janni er bange for mørke, nægter de at skulle sove i de ledige senge, der er tilbage, da de ankommer til sommerhuset - ifølge Jackie en time for sent.

Konflikten ser ud til at være gået i hårdknude.

Især Jackie er urokkelig i forhold til at flytte ud af det store værelse med dobbeltseng.

LÆS OGSÅ: Nøgenhed i ‘Forsidefruer’: Tina Lund viser ny side

- Jeg havde det rigtig fint med, at jeg sagde fra. Jeg var selvfølgelig egoistisk i og med, at jeg kom først og valgte det bedste værelse. Men jeg har ikke lyst til at blive stemplet for at være ondskabsfuld. For det er jeg ikke. Samtidig har jeg heller ikke lyst til at være sådan én, der ikke sagde fra. For jeg har selvfølgelig også en holdning, siger Jackie om situationen til Realityportalen.

(Foto: Janus Nielsen.)
(Foto: Janus Nielsen.)

Fruerne tager en snak

Derfor kan fruerne i noget tid ikke rigtig komme videre, da alle gerne vil have den soveplads, der er førsteprioritet. Jackie har en fornemmelse af, at de andre piger forventer, at hun bakker ud.

- Men jeg flytter ikke, fordi det synes jeg ikke, jeg skal. Jeg synes godt, man kan sove i en halvandenmandsseng, selvom man er gravid. Så jeg sagde fra over for alle. Derfor var stemningen ikke så god bagefter, folk havde nok forventet, at jeg gav mig, siger hun.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører nye sider af Rasmus

Det ender med, at Tina Lund bøjer sig og flytter ned i annekset bagest i haven, da hun hverken har problemer med at sove i mørke eller i en halvandenmandsseng.

Naturligvis er stemningen herefter en lille smule presset, men Jackie fortæller, at de efterfølgende har en samtale om konflikten, og at alt igen bliver godt.

- Vi har jo alle nogle følelser. Så nogle gange sker der gnidninger i situationen, og efterfølgende kan man måske godt se, at det hele var lidt overdrevet, siger hun.

Som man også kan se i 'Forsidefruer', bliver det på trods af en skæv start en hyggelig dag i Tisvilde, der blandt andet byder på et kæmpe grineflip i forbindelse med en leg, som Tina Lund står for.

LÆS OGSÅ: Derfor ville Gunnvør ikke have fruerne med til Færøerne