Dorte, da hun deltog i programmet i 2011(Foto: TV3/Sine Fiig)
Dorte, da hun deltog i programmet i 2011(Foto: TV3/Sine Fiig)

Husker I Dorte fra 'Ekstremt Fed'?: Sådan går det i dag

I 2011 kæmpede Dorte i programmet med sine 170 kilo - i dag har hun nået flotte resultater.

Tilbage i 2011 kørte første sæson af programmet 'Ekstremt Fed' på TV3. Her mødte vi Dorte Møllnitz fra Lolland, som var enlig mor, arbejdsløs og vejede 170 kilo.

I programmet kæmpede Dorte en sej kamp sammen med træneren Henrik Duer og nåede ned under de 100 kilo. I dag, fire år efter, har Dorte det bedre end nogensinde.

- Jeg har det virkelig godt. Jeg fik arbejde kort efter programmet på et bosted for psykisk syge, og her er jeg simpelthen så glad for at være. I forhold til min vægt, så har jeg også tabt mig yderligere, så jeg i dag vejer cirka 85 kilo, siger Dorte til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Det har virkelig været en god beslutning for mig, at jeg deltog i programmet. Især fordi jeg ikke ved, om jeg havde fået skubbet til at tabe mig, hvis ikke det havde været for Henrik. I dag har jeg det bare godt med mig selv, især fordi jeg har fået meget mere udstråling og selvtillid - det får jeg også tit at vide.

LÆS OGSÅ: Uforstående ‘Luksusfælden’-ekspert: Vil deltagerne bare på tv?

Drømmer om en operation

Dorte er i dag glad for sig selv og sin krop og har ikke et særligt mål om at tabe sig mere. Hun har dog en stor drøm om en operation.

- For mig er det vigtigst at have det godt med mig selv. Jeg er jo ikke tyk længere, men jeg vil da gerne tabt mig, hvis det skete. Jeg har dog virkelig en drøm om at få fjernet mit overskydende maveskind, så det håber jeg virkelig på at få gjort, forklarer Dorte og tilføjer:

- Jeg sørger også i dag for at leve en nogenlunde sund livsstil, da jeg både spiser sundt og motionerer meget på arbejdet samtidig med, at vi spiser sundt derhjemme. Men selvfølgelig skal der da være tid til en kage og lidt lækkert engang imellem.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina efter ny knude: Jeg vil ikke væk fra Mikkel

Henrik: Dorte har fået et nyt liv

Henrik Duer hjalp Dorte med kost og træning gennem programmet 'Ekstremt Fed'. Han er i dag meget imponeret over, hvad Dorte har opnået.

- Dorte har fået et helt nyt liv. Udover et flot vægttab, så har hun fået fikset sine tænder, og de to ting har gjort, at Dortes liv har ændret sig utroligt meget. Hun har blandt andet taget en uddannelse og fået et job, forklarer en stolt Henrik til Realityportalen.dk.

- De gange, hvor jeg har mødt hende efterfølgende, har hun altid været glad og fuld af energi. En total modsætning til den Dorte, som jeg første gang mødte i 2010, uddyber han.

Se før-og efter billederne af Dorte øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Thomas: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden': Milliongæld efter tvangsauktion og ludomani

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.