(Foto: Klaus Bo Christensen)
(Foto: Klaus Bo Christensen)

Husker du Christiane i '2900 Happiness'?

Christiane var ung og ikke helt så erfaren, da hun debuterede i tv-serien '2900 Happiness'.

De fleste kender nok Christiane Schaumburg-Müller, men kan I huske, hvornår hun for første gang blev hele Danmarks Christiane? Det kan vi. Den smukke tv-vært og iværksætter blev for alvor et kendt ansigt, da hun i 2007 medvirkede i TV3-serien '2900 Happiness'.

VIDEO: Se Christiane interviewe L.O.C., før de blev kærester

Her spillede hun den forkælede overklassespige Merzedes, og gennem tre sæsoner og hele 142 afsnit, kunne man følge den rige Hellerup-familie Von Bech i den poulære tv-serie.

Serien var spækket med nogle af de mest populære danske stjerner som Jesper Lohman, Peter Reichardt, Pelle Hvenegård, Sofie Lassen Kahlke og Maibritt Saerens, og den kan stadig købes rundt omkring på nettet. Desværre er den ikke tilgængelig på nogen af TV3s streaming-tjenester.

LÆS OGSÅ: Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.

Efter sin debut i tv-serien tog Christianes karriere for alvor fat, og hun blev først vært for DR-programmet Boogie, hvor hun blandt andet interviewede sin kommende mand, L.O.C.. Herefter blev hun radiovært på The Voice, og i 2010 indtog hun TV2 som vært på 'Vild med dans' i programmets syvende sæson sammen med Claus Elming. Hun var 'Vild med dans'-vært i tre sæsoner og har siden haft en række værtsjobs. Sidste år vendte hun dog tilbage til programmet og var nu vært sammen med Sarah Grünewald.

Se et klip fra '2900 Happiness' herunder, og hør titelmelodien, som er sunget af Julie Berthelsen.

SE BILLEDET: 54-årige Brigitte Nielsen viser nyfødt datter frem

LÆS OGSÅ: Christiane om at være mor: Jeg troede, jeg havde gjort noget forket