HOT NEWS: Så godt klarer 'Årgang 0'-Emma sig

Der er sket en hel del med den velkendte 'Årgang 0'-stjerne, siden hun trak sig fra programmet sidste år.

For et år siden meldte Emma Josefsen og hendes familie ud, at de ikke ville fortsætte i TV 2's mest populære dokumentarserie, ‘Årgang 0’. Efter et års pause fra programmet tog de beslutningen om at gøre det til et endegyldigt farvel, og da programmet tidligere i år rullede over skærmen, var det således kun tre af de velkendte 'Årgang 0'-børn, vi fik lov at følge.

- Emma vil gerne være en helt almindelig teenager og ikke “Emma fra tv”. Det har ikke været nogen nem beslutning, for hun haft mange gode oplevelser med serien. Men efter lang tids overvejelse er vi i fællesskab blevet enige om, at det er det rigtige for hele familien at stoppe nu, fortalte hendes far, Poul-Erik Josefsen til tv2.dk.

Det er således ikke meget, vi har hørt fra Emma og hendes familie, siden de valgte at trække sig, men meget kan tyde på, at det går super godt med den charmerende Emma.

I går modtog 'Årgang 0'-stjernen nemlig 'Nordeas Skulderklap', der gives til en ung leder i en af foreningerne omkring hendes by. Det er TFGF Gymnastik, der har indstillet hende til denne pris.

Emma modtog således et gavekort på 1000 kroner, hvilket hendes mor, Lene Illum Josefsen, stolt afslørede på sin Facebookprofil med teksten:

- Fantastisk eftermiddag. Man kan da kun være stolt!

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Årgang 0’ er tilbage

Nu med kørekort

Det er dog ikke kun en flot pris, som Emma kan prale med i disse dage. For nyligt fik hun nemlig kørekort, og den 29. november slog hendes mor således et billede op på sin Facebook med teksten:

- Første tur med Emma bag rattet. Tillykke med kortet skat.

Selvom 'Årgang 0'-stjernen først fylder 18 år i 2018, er det muligt for hende allerede at have kørtkort nu, fordi Folketinget i sommers vedtog et lovforslag om, at det er muligt for 17-årige at køre bil, så længe de har en erfaren bilist siddende på passagersædet.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-pigerne afslører: Vil vi fortsætte efter 2018?

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-piger løfter sløret for den nye sæson

Tid til både skole og job

Foruden at tage kørekort og vinde en pris, fremgår det på Emmas Facebookprofil, at hun i øjeblikket travlt med at gå på Handelsskolen i Skjern og arbejde i sin mors genbrugsbutik, Strandind, i sin fritid.

Sidste år gik Emma i 10. klasse på Idrætsefterskolen Lægaarden, og her er der ingen tvivl om, at hun havde et fantastisk år:

- Et år, der ændrede alt. Elsker Idrætsefterskolen Lægaarden. Savnet er stort, skriver Emma blandt andet på sin Instagram-profil.

Realityportalen.dk har forsøgt at kontakte Emma, men hun har ikke vendt tilbage på henvendelsen.

Se de dejlige billeder af Emma nedenfor:

Elsker IL❤

Et opslag delt af Emma Josefsen (@emmajosefsen2000) den

 

Min dejligste lille konfirmand. Kærligheden er så stor ❤️

Et opslag delt af Emma Josefsen (@emmajosefsen2000) den

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-fyr flytter hjemmefra

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde flytter sammen med kæresten