'Årgang 20'-mor er blevet udredt: Jeg er lettet

Nu har hun fået klarhed.

Lisbeth Vernsted-Fabricius, der er kendt fra 'Årgang 20' har nu fået svar på sin udredning.

- Jeg har ADHD. Jeg har en opmærksomhedsforstyrelse som jeg er født med, skriver hun i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni om salget af Vedbæklund: Jeg vil ikke savne det

- En diagnose, som giver så god mening for mig, nu hvor jeg er gået ind i, hvad ADHD egentlig er. Jeg har altid tænkt ADHD var en helt anden diagnose, end hvad den også kan være.

Lisbeth skriver videre, at hun aldrig havde forestillet sig at skulle have diagnosen - lige indtil bægeret flød over.

For mere end et halvt år siden blev hun nemlig sygemeldt med stress, og hun beskriver det selv, som at korthuset væltede.

- Jeg har aldrig været så langt nede, og troede faktisk aldrig, jeg ville komme ovenpå igen .Men i den periode var der ting der ikke gav mening for mig, som om der var noget der stak dybere end ’bare’ stress, skriver Lisbeth og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup med stor afsløring om ny sæson 'Badehotellet'

- Jeg er så lettet over, jeg kom igennem systemet og kunne blive udredt hos en psykaiter på så kort tid. Alle brikkerne falder på plads nu, og jeg ser frem til at kunne blive hjulpet med det rette medicin som måske kan give mig lidt ro i hovedet.

Med diagnosen på plads har hun nemlig fået en forståelse for, hvorfor hun agerer, som hun gør, og det er for 'Årgang 20'-deltageren en stor lettelse.