Henrik efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Det var det rette valg

Tårerne trillede hos Mille, da hun som den første blev fravalgt af maskinoperatøren fra Brøns. Men han har ikke fortrudt.

Ved at invitere sine fire kvindelige dates på et godt, gammeldags sønderjysk kaffebord fik Henrik Løbner Andersen budt velkommen på en god måde i sit univers mellem Ribe og Tønder. Her beboer den 26-årige maskinoperatør en rummelig etplansvilla med to badeværelser og stor have i Brøns. 

LÆS OGSÅ: HER ER DE: Fire sønderjyske mænd i nyt kærlighedsprogram

- Det var meget positivt at møde pigerne igen. Ved speeddating var der fart over feltet, men her var der mere tid og vi kunne gå stille og roligt rundt, forklarer Henrik bagefter til Realityportalen oven på det fjerde afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’ uden Lene Beier

Forventningsfulde blikke kredsede rundt om det veldækkede bord, men den gode stemning blev afbrudt, da Henrik skulle fravælge en af pigerne. Valget faldt på Mille, som han ikke følte, havde åbnet sig nok op. Og tårerne pressede sig på i øjenkrogene hos hende efter den overraskende besked, hvor hun kom til at sige farvel med et kærligt kram.

LÆS OGSÅ: Se her: Felix Smith viser nyt familiemedlem frem

- Det var svært, og mens hun græd, virkede situationen samtidig lidt akavet for alle andre rundt om bordet, forklarer Henrik.

- Men jeg står ved mit valg. Jeg tror, jeg har gjort det rigtige, siger han, der nu har tre piger tilbage at vælge imellem. Hver især betragter han dem som favorit.

LÆS OGSÅ: Her er de nye beboere i ‘Hjem til gården’

- Så nu vil jeg forsøge at finde ud af, hvad pigerne har at byde på. Det er jo begrænset, hvor meget jeg har fået talt med dem, så jeg vil først gå dem på klingen for at lære dem bedre at kende i afsnit fem. Man kan sige, at jeg har dem, jeg gerne vil have, og så må vi se, hvordan det går, siger han, der egentlig ikke er så nervøs for de kommende fravalg.

- Heldigvis bliver det nemmere hen ad vejen, fordi jeg bliver klogere på hver enkelt fremadrettet, siger han.