Foto: 8Ball
Foto: 8Ball

Gustav er træt af '8Ball'

Gustav Salinas har turneret med '8ball' de sidste par måneder. Nu er han godt træt af dem.

Den syngende realityhomo, Gustav, har de seneste par måneder turneret rundt i Danmark med bandet '8Ball', efter at have udgivet hittet ’Gustav’. I en privat Facebookvideo giver Gustav nu udtryk for, at han er træt af '8Ball'.

- I forstår slet ikke, hvordan jeg har det for tiden med '8ball'. Først har de lejet mig ind, men jeg er ikke på et hotel, siger Gustav.

LÆS OGSÅ: Gustav og 8Ball tager på lansturné

Dårlige hoteller og dårlig lugt

Gustav har i ’For lækker til love’ vist, at han er glad for luksus og dyre hoteller. I videoen giver Gustav en kort rundvisning på stedet, hvor han er indlogeret. Et sted Gustav bestemt ikke mener er passende.

- De kender mig overhovedet ikke, fordi jeg bor kun på 5-stjernet hoteller, men de har lejet mig ind på sådan et vandrehjem, fortæller Gustav i sin video.

Det er ikke kun vandrehjemmet Gustav har problemer med. Den forfængelige Gustav har svært ved at bo med flere mænd, hvor han er omgivet af mandehørm.

- Det her er så dem jeg bor sammen med. De ser lidt mærkelige ud. Men de lugter rigtig meget. De prutter hele tiden. Jeg har det bare sådan virkelig hårdt for tiden, og i tænker hvorfor? Men jeg har det virkelig hårdt for tiden, for det er en helt bestemt lugt, den der mandelugt. Den er virkelig forfærdelig, slutter Gustav.

LÆS OGSÅ: Gustav raser over velfærdssamfundet

Om Gustavs video er med en kærlig tone, er ikke til at vide. Men det lader til, at turneen fortsætter.

Se -eller gense Gustav og '8balls' hitsingle her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.