Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Gunnvør: Slut med at udstille børnene

Gunnvør har ikke længere lyst til, at hendes børn skal være med i 'Forsidefruer', og det er der en god grund til.

Siden første sæson af 'Forsidefruer' har Gunnvør Dalsgaard udstillet sig selv sammen med sine børn på tv i bedste sendetid, når hun bød seerne indenfor i familiens liv. Men når sjette sæson af TV3-serien sendes til efteråret, så bliver det uden medvirken af 9-årige Sigga, 6-årige Hanna og 2-årige Hugo, som hun har med modellen Oliver

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Olivers udtalelser om børnene: Jeg blev rigtig ked af detBjerrehuus.

– Det er en hel klar beslutning fra min side. De kommer ikke til at være med, fastslår den 37-årige 'Forsidefrue' og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

Artiklen fortsætter under klippet, hvor Gunnvør fortæller om sit brud fra Oliver Bjerrehuus.

LÆS OGSÅ: Gunnvør løfter sløret for nye projekter

– I  starten ville jeg gerne vise mit liv, som det var, og jeg er jo en mor, der altid er sammen med mine børn. Så det har jeg ikke haft noget imod at vise. Jeg var jo gravid, da vi begyndte med 'Forsidefruer'. Så fødte jeg Hugo, og han var naturligvis hos mig under optagelserne, forklarer Gunnvør videre.

– Jeg har ikke lyst til at være en mor, der træffer beslutninger henover deres hoveder. Det er jo mig , der træffer den slags på deres vegne. Men de er jo ikke så gamle, at de ved, hvad det er, de indgår i. En ting er, hvad jeg udsætter mig selv for.Jeg vil ikke eksponere dem så meget mere i medierne, siger Gunnvør Dalsgaard om årsagen til sin beslutning.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program