Geggo laver tv igen: Er det ‘Bryggen’?

Stjernerne fra 'Familien fra Bryggen' laver igen tv.

Der foregår en masse hemmelige optagelser hos både Stephanie, Cengiz og Linse, der er de store stjerner fra 'Familien fra Bryggen'. I sidste uge var familien på photoshoot og fik taget billeder af fotograf Janus Nielsen, som tidligere er brugt som fotograf på det populære program 'Familien fra Bryggen', det afslørede familien i storys på Instagram, hvor de lagde video ud fra dagen.

LÆS OGSÅ: Geggo om ny bolig: Vil ikke udsætte Alba for det samme

I fredags var Stephanie aka Geggo taget til TV Prisen med sin veninde Lea, også kaldet Burger, der også optræder en del i tv-serien 'Familien fra Bryggen', og her var det svært for Geggo at komme med et konkret svar på de optagelser, der foregår for tiden.

- Måske er det en ny sæson, måske laver vi noget andet, jeg må ikke sige noget. Jeg går bare og venter på, at der er nogen, der siger, at jeg må fortælle, hvad det er, vi går og laver, fortæller Geggo til HER&NU om de optagelser, der bliver produceret.

LÆS OGSÅ: UPS: Ibi afslører hemmelighed om nyt tv-program

Det kan dog tyde på, at det igen er i samarbejde med produktionsselskabet Metronome, der også står bag 'Familien fra Bryggen', da Cengiz og Geggo tidligere har postet opslag om 'spændende møde' og et billede af produktionsselskabets logo.

Ligeledes har både Linse, Geggo og Cengiz delt et billede fra et teams-møde, hvor tv-folkene bag 'Familien fra Bryggen' sad med, så det bliver spændende, om den populære serie starter op igen, eller om holdet bag serien har udviklet et nyt format med de samme stjerner.

LÆS OGSÅ: Pia Kjærsgaard til reality-fest: Dansede med de unge