Geggo åbner eventbureau

I den kommende sæson af 'Familien fra Bryggen' bliver Stephanie selvstændig

Når 'Familien fra Bryggen 3' ruller over skærmen til foråret, kommer det til at handle en del om Stephanies nye projekt. Om en uge åbner hun eventbureauet 'Eventgarde', der fungerer både som et event- og dansebureau.

-Jeg afholder casting i denne uge. Jeg har fået rigtig mange henvendelser fra en masse sprøde dansere, så det bliver rigtig spændende, jubler den nyslåede iværksætter til Realityportalen.dk.

Stephanie er ved at få styr på de sidste ting, inden bureauet åbner i den kommende uge.

-Jeg har lige fået cvr-nummer, og hjemmesiden er også snart oppe at køre, siger hun stolt.

I tvivl om 'Familien fra Bryggen'

Optagelserne til tredje sæson af den populære serie om Mikkel Kessler hjertelige familie er netop skudt i gang. Selv om serien har kørt i to sæsoner, er det først nu, Geggo har vænnet sig til at have et kamerahold i røven.

-Jeg var meget i tvivl, da vi blev spurgt, om vi ville lave første sæson. Jeg var ikke klar til, at folk ville snakke om mig og min familie. Jeg er mere hippie-typen end linselus, forklarer hun.

Derfor var Stephanie meget anonym, da hun var med i første sæson. Det var først, mens anden sæson rullede over skærmen, og den massive positive respons begyndte at melde sig, at hun blev rigtig tændt på at lave tv.

-Folk elsker jo en, bliver fan af dig på Facebook og siger søde ting, når man møder dem på gaden. Men jeg har også været utrolig heldig i forhold til haters, erkender Brygge-baben og afslører, at hun har mere tv i støbeskeen.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.