'Forsidefruer'-holdet. (Foto: Janus Nielsen)
'Forsidefruer'-holdet. (Foto: Janus Nielsen)

'Forsidefruer'-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder

'Forsidefruer' er rent skuespil for Amalie, afslører hun nu.

Når de er sammen i 'Forsidefruer', virker de som hinandens bedste venner, men det er rent skuespil, afslørede Amalie, da hun kom til premiere på 'Den lille afskyelige snemand' sammen med datteren, Josephine, 3.

– Det giver oplevelser, og vi er sammen, men det er jo ikke mine veninder. Det er ikke nogen, jeg ville hænge ud med privat, så derfor kan det godt blive lidt opstillet og sådan lidt stift, siger hun i det nye nummer af HER&NU, der er på gaden onsdag.

- For så får vi at vide, at vi skal fortælle, at vi er taget ud for at spise med Gunnvør. Jo-jo, men det er jo ikke mig, der tager ud at spise med Gunnvør. Det er jer. Jeg har svært ved at iscenesætte det, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om fødslen

Nu har hun en lille pause efter at have optaget to sæsoner på fem måneder. Hun vil ikke tale om, hvorvidt hun er kommet på bedre fod med blandt andre Janni Ree. Men en tur til Paris hjalp tilsyneladende ikke på sagen.

– Der var drama i Paris. Der kommer til at blive skruet lidt op. Det bliver voldsommere og voldsommere, fordi vi bliver tvunget til at gøre noget, vi ikke vil, fortalte hun.

De andre deltagere i 'Forsidefruer' fortalte i starten af september HER&NU om striden, der gjorde, at Amalie blev lagt på is. Det kan du læse mere om her.

Du kan læse denne historie og en lang række andre nyheder om kendte og kongelige i det nyeste nummer af HER&NU, der er på gaden onsdag morgen.

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

I klippet herunder kan du se, da bølgerne gik højt mellem Amalie og Gunnvør i 'Forsidefruer'.

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning