'Forsidefruer'-babe afslører nyt tv-program

Janni Ree gemmer på hele to store nyheder.

I dag åbner Tivoli, og det betyder, at hele den danske mediebranche er inviteret i Grøften, hvor nogle får mere indenbors end andre. En af dem, der var mødt op, men ikke havde planer om at slå sig på de våde varer var Janni Ree fra 'Forsidefruer'. Hun skulle nemlig i lufthavnen og hente Karsten senere i dag.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise langer ud efter ‘Forsidefruer’: Det er ren mylderbæ

Men 'Forsidefruer'-baben var som altid snakkesalig, og hun løftede sløret for ikke bare en, men hele to glædelige nyheder. Det er nemlig ikke slut med den populære TV3-serie om de seks fruer.

- Jeg må jo ikke sige så meget, men man kan jo nok godt regne med, at der kommer mere. Og så er jeg ved at lave noget tv med min datter, så jeg får travlt her de næste par dage, lød det muntert fra Janni, som dog ikke ville fortælle mere om det nye program med datteren.

LÆS OGSÅ: Geggo frygter for Linse: Jeg har det ad helvedes til

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Karsten bogstavelig talt ender med at slide sine underbukser op.

- Nej, jeg kan bare sige, at det er noget tv, og det er også for TV3.

Det er ikke første gang, Janni laver ting med sin datter i medierne, hun har også en blog sammen med datteren, og nu indtager de altså snart de danske tv-skærme. Spørgsmålet er dog, hvad det er for et program, og om det kun handler om de to.

LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama

Et godt gæt er, at det måske er samme program, som Amalie og hendes mor er ved at optage til Viafree. Her har man de seneste dage kunnet følge Amalie og hendes mor på Instagram være ude og lave sjove ting.

I dag besøger de for eksempel en slagter og står også selv i slagteruniformer, i går var de i Fiskernes Deli i Gilleleje, hvor de så ud til at lange fiskefrikadeller med remoulade over disken. Så det ser i hvert fald ud til at blive noget sjovt tv til TV3's online-kanal.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på