FØR OG EFTER: Jannis numse i vild forvandling

Rigmanden Karsten Ree er mere end tilfreds med resultatet efter hustruens numseoperation.

Forsidefruen Janni Ree, 50, kan nu endelig nyde frugterne af det indgreb, hun fik foretaget i begyndelsen af oktober sidste år, hvor hun fik løftet sin numse for at snyde tyngdekraften.

Og resultatet er markant, som disse billeder af forsidefruens bagdel før og efter indgrebet viser.

Jannis bagdel før og efter operationen (Foto: Cerix)
Jannis bagdel før og efter operationen (Foto: Cerix)

Det er da også en tilfreds Janni Ree, der kommenterer indgrebet overfor HER&NU.

- Når man ser billederne på denne måde, så er der jo en kæmpe forskel, så jeg kan kun være tilfreds med efter-billedet, siger hun.

LÆS OGSÅ: Linse efter at have kysset sin hund: Har levende parasitter i kroppen

Taget på efter operationen

I forbindelse med indgrebet fik hun besked på at spise en masse kalorier, hvilket har resulteret i, at hun har taget fire kilo på. Men på nye steder på kroppen.

- Jeg tager ikke længere på på sidedellerne efter at være blevet fedtsuget, og jeg har aldrig taget på på arme og ben. Det hele går i numsen nu, fordi det har fundet nye veje, fortæller Janni, der først slår fast, at hun vil af med de fire kilo, men senere i samtalen beslutter sig for at beholde dem.

- Jeg tror også bare, jeg holder den her vægt, ombestemmer hun sig og afslører, at hun vejer 63 kilo fordelt på 173 centimeter.

LÆS OGSÅ: Nu laver Elvira og Wafande musik sammen

Karsten er glad

Og ægtemanden, Karsten Ree, er også tilfreds med resultatet efter indgrebet, han først ikke forstod.

- Han er blevet meget glad for den numse. Nu kan han godt se ideen i det. Han synes, det er flot, der er kommet fylde der. Tidligere forstod han ikke, hvad der foregik, lyder det fra Janni, der stadig bliver klappet bagi af Karsten på jævnlig basis.

Selvsamme Karsten blev noget overrasket, da han så førbilledet, for sådan kender han ikke Jannis bagdel.

- Han kan ikke nikke genkendende til billedet af min røv, som han har set nøgen i syv år. Han sagde ”Hvis du så sådan ud, var du blevet kasseret”, siger Janni og slår sin berømte høje latter op.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trodser myndighederne: Rejser til Cypern

Manden bag Jannis numseløft er Stig-Frederik Kølle, der er den hospitalsansvarlige plastikkirurg på privathospitalet Cerix i Hellerup, og han er tilfreds med resultatet.

- Jeg synes, det er blevet rigtig rigtig godt. Det er selvfølgelig kirurgens, men også i høj grad patientens fortjeneste. Hun har været god til at efterleve de retningslinjer, der er før og efter operationen. At man aflaster på den rigtige måde og spiser det, man skal. Hun er meget ligetil og er en god patient. Og så er hun positiv af sind, og det er vigtigt i sådan en proces. Så det er meget positivt. Jeg er rigtig glad for det. Man stræber altid efter at gøre det så godt som muligt, siger Stig-Frederik Kølle til HER&NU.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Nadia Shila er gravid med sit fjerde barn

LÆS OGSÅ: Mille Dinesen er blevet single