Flotte Fyr: Jeg er klar til en ny sæson i Sunny Beach

Mark Hansen og hans berygtede bar ser frem til endnu en sæson i Bulgariens festby, Sunny Beach.

Flotte Fyr har de sidste måneder knoklet for at blive klar til en ny sæson i Sunny Beach, hvor søvn er noget, der hører tøsedrenge til.

-Jeg er max klar til sæsonen. Vi har grand opening af Flotte fyr's Tequila Joint i dag, efter den er blevet bygget lidt om og gjort mere stabil, siger Flotte Fyr til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Flotte fyr on tour

Sidste sæson

Flotte Fyr har klare planer for årets sommersæson.

-Det er hårdt arbejde at drive en bar. Men i år skal der bare knokles for at tjene penge. Det bliver nemlig min sidste sæson i Sunny, så den skal have alt det, den kan trække, forklarer Flotte Fyr.

Den gæve jyde har nemlig noget at bevise, mener han.

-Jeg vil forsøge at ændre det billede, som TV3 har givet mig. Folk tror, jeg er dum og til grin. Men jeg er i virkeligheden bare en almindelig, ambitiøs fyr fra Jylland, siger han.

LÆS OGSÅ: Flotte Fyr går på slankekur i det nye år

Tilbage til singlelivet

Selv om Flotte Fyr glæder sig til at arbejde hele sommeren, så hænger han lidt med mulen.

-Ja, jeg er næsten lige blevet single. Det er ikke særlig fedt, for jeg var rigtig glad for hende. Men hun droppede mig, fordi jeg skulle til Sunny og arbejde. Jeg tilbød hende ellers at komme herned, men det afslog hun, forklarer Flotte Fyr og uddyber:

-Hun havde heller ikke lige så mange følelser for mig, som jeg havde for hende. Så det er da ret hårdt. Jeg håber dog på at vinde hende tilbage, siger han.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.