Mormor Linse og Albas forældre, Cengiz og Geggo (Foto: Janus Nielsen/TV3)
Mormor Linse og Albas forældre, Cengiz og Geggo (Foto: Janus Nielsen/TV3)

Familieforøgelse hos ’Familien fra Bryggen’

’Familien fra Bryggen’ udvider med et nyt familiemedlem.

Endnu en solid trio er blevet skabt i ’Familien fra Bryggen’.

Linse sammen med Jytte og Cino (Foto: Anthon Unger)
Linse sammen med Jytte og Cino (Foto: Anthon Unger)

Mens Geggo, Cengiz og Alba udgør en fasttømret trekløver i ’Familien fra Bryggen’, så har Linse nu fået sin egen af slagsen.

LÆS OGSÅ: WOW! Linse er blevet korthåret

Familien er nemlig endnu en gang blevet udvidet med et lyshåret medlem med våd snude og logrende hale, som Linses nuværende hund, Jytte, er blevet storesøster til. Denne gang er der ikke tale om en firbenet tilføjelse til familien, men derimod en trebenet en af slagsen fra Grækenland på 1 år og fire måneder.

- Det er mig en kææææmpe ære at kunne præsentere smukke, blide og meget fantastiske Taki. Jeg har adopteret ham fra @takisshelter. Der var bare noget helt specielt imellem os, da jeg besøgte ham og de andre snuder på shelteret, og jeg fløj hjem med ham lørdag aften. Som I kan se, er han trebenet, men det afholder ham ikke fra at hoppe og danse af glæde, skriver en meget glad Linse på sin Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Åh åh! Jytte ødelægger det for Linse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Natascha Linea fortæller, at hun gerne vil have samme bryster som Linse.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Brylluppet blev ikke som planlagt

Linse skriver også, at hun har valgt at opkalde sin nye adoptivhund for Taki efter dens redningsmand. Snart kan den dog også se frem til at få sig et dansk navn, fortæller den lykkelige hundemor.

LÆS OGSÅ: Frygten blev til virkelighed: ‘Familien fra Bryggen’-medlem ramt af kræft

Tilbage i påsken mistede Linse sin 12-årige muskelhund, Cino, til kræften. Dengang var hun naturligvis meget knust og i dyb sorg over sin elskede hund. Men nu ser det heldigvis ud til, at hunden Jytte og Linse har dannet en ny, stærk trio med lille Taki.