'Ex on the Beach'-babes far i fængsel: Jeg har set, hvad ingen burde se

Eas far er kriminel og sad i fængsel i mange år af hendes barndom og ungdom. Det har medvirket til, at hun en dag vil arbejde som civilbetjent.

En af de nye babes i villaen er 19-årige Ea Emilie fra Brøndby Strand. For hende er vilje og disciplin en stor del af hver eneste dag, og i fremtiden kan hun kun se sig selv arbejde i forsvaret eller politiet. Det er oplevelser fra barndommen, der driver hende.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i coronakarantæne

For tiden er hun værnepligtig på Varde Kaserne.

- Jeg har søgt ind på både Militærpoliti- og sergentuddannelsen, og når jeg engang er færdig i forsvaret, vil jeg gerne være civilpolitibetjent, fortæller Ea til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Før ‘Ex on the Beach’-Mark rejste: Her er det sidste, min bror skrev til mig

Den drøm har hun haft, siden hun var 7 år, og den er opstået hos hende, fordi hun selv har en far, der sad i fængsel i mange år, og i alt har været fraværende i halvdelen af hendes liv.

LÆS OGSÅ: Amanda fik adgang til Nicklaes’ nøgler og hjem: Her er, hvad der skete

Fængselstraffen

Ea ønsker ikke at komme ind på, hvad hendes far har fået en fængselstraf for. Men selvom han på den måde ikke var der for hende, da hun var barn og havde brug for ham, så har de i dag kontakt. Deres  far-datter-forhold er dog ikke, som de flestes er.

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning

- Selvom min far har ladet mig se mange ting, som ingen burde se, så snakker vi stadig sammen. Men vi har et specielt forhold, og han er nok mere en ven for mig, end han er en faderlig figur i mit liv.

'Ex on the Beach'-baben er meget åben om sin fortid, da hun gerne vil, at andre skal kunne komme til hende, hvis de har oplevet noget lignende og har brug for at snakke om emnet.

LÆS OGSÅ: Skuffede realitystjerner: Vi havde glædet os så længe