Foto: Dr.dk
Foto: Dr.dk

Eva Harlou er ny ’X factor’-vært

Når ’X factor’ ruller over skærmen, bliver det med den smukke Eva Harlou i værtsrollen.

Eva Harlou overtager værtsrollen fra Signe Molde på DR’s ’X factor’, når den syvende sæson ruller over skærmen.

Den 36-årige tv-vært og arkitekt, som bedste er kendt fra DR-programmet 'Danmarks Skønneste Hjem', glæder sig til sin nye rolle som vært på ’X factor’.

- Jeg har altid været stor fan af 'X Factor', og jeg er vanvittigt glad for nu at være programmets vært. 'X Factor' har det hele - både tårer og alvor, fest og ballade. Og jeg lover, at seerne bliver godt underholdt i år, fortæller hun til dr.dk.

LÆS OGSÅ: 'X Factor' tager endnu en sæson

Nye dommere

I øjeblikket arbejder DR på at finde årets dommere. Tidligere har Eva Halou’s egen mand, frontfigur i bandet ’Private’, Thomas Troelsen, været et varmt emne. DR håber snart at kunne offentliggøre dommerpanelet til den syvende sæson af ’X factor’.  Og Netop tallet syv, er specielt for Eva Halou fortæller hun på DR’s hjemmeside.

- Det er syvende sæson, og syv er mit lykketal, så jeg kan mærke, at det her bliver fantastisk. Sang og musik fylder allerede meget i mit liv, og jeg glæder mig personligt til en masse musikalske oplevelser. Og så ville det da være fantastisk at få lov til at opleve Danmarks største sangtalent folde sig ud for første gang. Lige nu gælder det auditions, og det bliver spændende at møde en masse håbefulde og talentfulde deltagere.

Drømmer du selv om en pladekontrakt, er det stadig muligt at tilmelde sig pre-casting, der foregår i Aarhus den 20. august og i København den 24. august. For at deltage skal du udfylde tilmeldingsskemaet, som du kan finde her.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Rikke er blevet single

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.