I de senere år af serien kom Nanna Dan Eliasen, kæresten Ditlev og datteren Malucca. Foto: SBS: Krestine Havemann
I de senere år af serien kom Nanna Dan Eliasen, kæresten Ditlev og datteren Malucca. Foto: SBS: Krestine Havemann

Ditlev har indberettet Nanna til kommunen

Lykken er for længst forbi hos Nanna og Ditlev. Tidligere i år gik parret fra hinanden, og nu er der knas i samarbejdet om lille Malucca.

Nanna og Ditlev har været ude for mange prøvelser. Siden parret fik lille Malucca, er det dog gået ned ad bakke for forholdet, og her i foråret flyttede de endegyldigt fra hinanden. De har dog stadig kæmpet for at bevare venskabet og gøre det smertefrit for deres lille pige, men nu er samarbejdet ødelagt. Ditlev har nemlig indberettet Nanna til kommunen.

- Ditlev har desværre haft det ekstremt svært med alt det her. Så han har indberettet mig til kommunen, hvor han har sagt, at hele min omgangskreds skulle være stofmisbrugere. Jeg tror, han har gjort det i frustration eller afmagt, fortæller Nanna til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Frustreret Natascha Nikita: kommunen svigter min søn

Kæmpet til det sidste

Det er en meget fustreret Nanna, Realityportalen er i kontakt med. Dette var nemlig ikke planen, da de valgte at gå fra hinanden.

- Jeg blev helt ekstremt skuffet, vred og ked af det, da jeg læste det, fordi vi senest om morgenen havde talt sammen, hvor vi havde grinet og haft en god samtale. Jeg føler selv, at jeg har prøvet at gøre det bedste i situationen med at vi skulle flytte fra hinanden, så det ikke skulle være for svært for ham at bo i Jylland, mens han har sin datter her hos mig, siger Nanna.

Den unge mor er særligt ked af, at Malucca nu alligevel skal opleve en krig mellem sine forældre.

- Jeg bliver meget ked af, at man render rundt og prøver at hjælpe og tage hensyn, og at man så bliver trampet så gevaldigt på. Særligt, da der altid kun er én taber, når forældrene går sådan i "krig", som han har valgt at gøre. Taberen bliver jo Malucca, siger en trist Nanna.

LÆS OGSÅ: Inge Yvonne: Jeg er lettet 

Malucca skal fredes

Den kønne mor har altid kæmpet for, at hendes datter skulle have det absolut bedste. Derfor kunne hun heller ikke finde på at udsætte datteren for dårligt selskab, og derfor har hun også hjulpet Ditlev med at købe ting til Malucca, så hun ikke skulle mangle noget.

- Jeg vil i hvert fald gøre alt mit bedste for, at Malucca ikke skal mærke noget overhovedet, og så bare tage de ting, der kommer. Jeg har mit på det rene, så jeg er ikke bekymret, men bare hamrende skuffet, slutter den unge mor.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.