Derfor taler Tina og Allan engelsk ved brylluppet

Der er flere årsager til, at parret ikke ville tale dansk til deres bryllup nummer to.

Tilbage i sommeren 2021, helt præcist den 20. august, havde Tina Lund og Allan Nielsen 10-års bryllupsdag. Dagen valgte de at markere ved at holde et bryllup igen og give hinanden endnu et ja.

Parrets fest blev denne gang meget lille og intim i selskab med børnene Lilly og Louis samt gode venner.

Artiklen fortsættes under videoen med Janni Ree, der fortæller om den nye sæson 'Forsidefruer'... 

I dennes uges 'Forsidefruer' kan man nu se, hvordan Allan Nielsen forbereder sig til den store dag.

- Jeg sidder og skal skrive nogle ord ned til Tina, og det, synes jeg, er lidt udfordrende. Man ved jo godt, hvad man vil sige, men lige pludselig, så er det nu, siger han i afsnittet og tilføjer:

- Skal det være på engelsk eller dansk?

LÆS OGSÅ: Efter 70 år i Vedbæk: Janni og Karsten melder ud om flytning

Tina mener, at det vil være bedst med engelsk, for hvis det er på dansk, er det ikke sikkert, at Lilly vil forstå det hele. Desuden har parret også venner, der bor på Ibiza og taler engelsk.

Masser af tårer

Allan indrømmer, at han synes, det er lidt af en opgave at skulle få skrevet nogle ord ned til sin hustru, og han overvejer derfor at se nogle af alle de romantiske film, som han ved, Tina Lund har set.

LÆS OGSÅ: Malte Ebert i dyb depression

Det lyder til, at på trods af lidt udfordringer med at finde de rette ord, så endte det hele med at blive en stor succes. I hvert fald skrev den erfarne springrytter på den anden side af brylluppet på sin Instagram:

- Vi fik sagt nogle ord til hinanden, og det var meget romantisk og specielt. Jeg har drømt om længe, at vores børn skal mærke og se vores kærlighed til hinanden udover den, de ser til hverdag. Mærke at vi holder sammen i med og modgang som familie. Louis så på mig som aldrig før. Han sagde, han aldrig havde set mig så smuk før. Så sødt. Plus, han fik lige tårer frem, da jeg sagde nogle ord til ham.

LÆS OGSÅ: Bendtner efter sin dom: Politiet laver forskelsbehandling

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Viaplay og i aften på TV3 klokken 20.00.