Lise og Michael(Foto: Peter Hauerbach)
Lise og Michael(Foto: Peter Hauerbach)

CHOK: Lise og Michael sælger 'Nybyggerne'-huset

Parret flytter, og derfor har de nu sat drømmehjemmet til salg.

I foråret 2016 kunne Lise og Michael lade sig hylde som vinderne af TV 2-programmet 'Nybyggerne', og i den forbindelse vandt de drømmehuset i Farum til en værdi af 3,4 millioner kroner. Det nordjyske par rykkede derfor teltpælene op og flyttede fra deres familier til Sjælland.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Siden er de blevet forældre og har rejst en del rundt i verden, men deres faste base har været i Nordsjælland. Sådan kommer det dog ikke til at være meget længere. Lise og Michael har nemlig besluttet sig for, at de vil flytte, og derfor er deres vinderhus nu sat til salg.

- Det betyder, at det fantastiske 'Nybygger'-hus i Farum skal sælges. Og det gør ondt i maverne. Både på den gode og den dårlige måde. Det er ikke nemt, men det skal heller ikke være nemt. For i det hus er en lille dreng blevet født, en familie blevet skabt, og minder er blevet delt, skriver parret på deres blog.

- Ja, og så har Lise og Michael også fået et netværk og nogle naboer, som er nær det perfekte. Så Lise og Michael skal sige farvel til noget, de faktisk har været meget glade for og holder rigtig meget af for at flytte hen til noget, som forhåbentligt bliver lige så godt, fortsætter de blogindlægget.

LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe skal giftes

STORT GALLERI:  Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift

Tilbage til familierne

Lise og Michael har allerede fundet ud af, hvor de i fremtiden skal bo. Det fandt de ud af, da de en dag sad hos Lises forældre og talte om fremtiden. Her kom de frem til, at de ville undersøge, hvad en byggegrund i nærheden koster, og pludselig faldt de over drømmegrunden tæt på både Lise og Michaels forældre.

- En byggegrund, som ikke bare var en almindelig byggegrund. Nej, det var en naturgrund med træer, skråning og dejlig natur. Ikke på landet, faktisk midt i en by. En by, Lise er opvokset i med to kilometer til indkøbsmuligheder, skatermiljø og en masse kultur. Både Lise og Michael kunne mærke i maven, at det her måtte de tjekke ud. Senere på dagen den juniaften, tog de begge forbi grunden med en ejendomsmægler, skriver de og fortsætter:

- Og vupti, det hele gik stærkt. Tiden fløj med en masse møder i banken, med advokaten og snakke frem og tilbage. Ja, en del tårer blev også grædt, for beslutningen var stor. Pludseligt stod de med en kontrakt i hånden, og før de vidste af det, havde de pludselig købt en byggegrund. Det her bliver starten på en ny fælles drøm om selv at bygge endnu et nybygget hus, denne gang helt fra bunden. En drøm, som aldrig kunne være lykkedes uden alle følgere og seeres hjælp. En drøm, der kun var mulig, efter Lise og Michael vandt 'Nybyggerne'.

Her kan du se Lise og Michaels hus, der netop er blevet sat til salg, og her kan du læse hele parrets blogindlæg.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg alligevel med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’