CHOK: 'Forsidefruer'-Jackie er blevet skilt

Jackie Navarro og hendes mand Niels har besluttet at gå hver til sit efter knap otte års ægteskab.

Tilbage i august 2010 blev den velkendte 'Forsidefrue'-babe Jackie Navarro gift med sit livs kærlighed, Niels Borger Rasmussen, efter at have dannet par i cirka et år. Sammen har de også tre børn; Theodor på syv år, Victor på fire år og Cherie på to år.

Desværre er kærligheden nu brast mellem parret efter syv et halvt års ægteskab. Det afslørede Jackie i går aftes, da Realityportalen.dk mødte hende på den røde løber til TVPRISEN:

- Jeg er blevet skilt. Det er specielt, men vi er gode venner. Det er lige sket, men vi har det godt, og jeg elsker ham jo stadigvæk som en god ven - men ikke som en partner på den måde, fortalte Jackie til Realityportalen.dk og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause

- Jeg tror bare ikke, at vi fungerede som ægtepar. Vi fungerer rigtig godt som venner, og nu har jeg ham som en ven, og det er vigtigt for mig. Det er min beslutning, og beslutningen er taget.

- Jeg er nu flyttet halvt til Spanien, så jeg flyver frem og tilbage. Det er, fordi jeg elsker Spanien og har altid gerne ville bo der, så jeg flyver frem og tilbage mellem Danmark og Spanien. Jeg vil dog ikke bo der permanent, for mine børn er jo her i Danmark, afsluttede hun.

Se hele interviewet med Jackie Navarro øverst, hvor hun også afslører, at vi snart kommer til at se hende på skærmen igen.

GALLERI: Se alle de kendte på den røde løber til TVPRISEN 2018

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro har ikke set sin mor i tre år

LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu