Mathilde og Robin bor sammen og har også hunden Theo. (Foto: Janus Nielsen)
Mathilde og Robin bor sammen og har også hunden Theo. (Foto: Janus Nielsen)

'Årgang 0'-stjerne anklaget for dyremishandling: får besøg af dyreværnet

Mathilde Beuschau er endt i et kraftfuldt stormvejr, efter at en video fra hendes nytårsaften er blevet delt vidt og bredt på de sociale medier. 

I de seneste dage har der lydt et ramaskrig på de sociale medier, hvor en video af tv-kendissen, Mathilde Beuschau, har floreret. I videoen løfter hun sin hund i nakkeskinnet, og det har fået flere til at anklage Mathilde for dyreplageri.

LÆS OGSÅ: Ærlige Mathilde Gøhler: Denne gang har vi fået en rigtig baby 

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lisbeth og Christian fra 'årgang 20' sætter ord på den angst, som Lisbeth har haft...

Videoen blev lagt ud på 'Ex on the Beach'-deltageren, Morten Kjeldsens, Instagram, som 'Årgang 0'-deltageren holdt nytår med. Efter kort tid blev den dog taget ned igen - og med god grund. Flere påstår nemlig, at de efter at have set videoen, har meldt influenceren til dyreværnet.  Mathilde har dog reageret hurtigt og valgt at tage sagen i egen hånd.

- Jeg vil gerne starte med at sige, at det aldrig har været min intention at skade Theo eller påføre smerte på Theo. Jeg knuselsker den hund, og jeg vil aldrig nogensinde gøre ham ondt, fortæller Mathilde i en story på Instagram og fortsætter:

- Jeg ringede i morges til Dyreværnet for at tage en snak med dem. Jeg har fået en god snak med dem, og jeg har fået at vide, at man ikke må bære sin hund i nakken, fortæller hun, og indrømmer at hun har begået en fejl.

LÆS OGSÅ: Cecilie Becks svære aften: Nerver af stål

'Årgang 0'-stjernen har udover at indse sin uvidenhed og fejl skredet til yderligere handling for at stoppe stormvejret.

- Jeg har inviteret Dyreværnet herhjem i morgen, så de kommer og får lov til at se på Theo, og vi skal selvfølgelig have os en god snak om hele den her situation, og om hvordan man bærer sin hund, slutter Mathilde.

LÆS OGSÅ: ÅRETS SKILSMISSER: Ikke så yndigt længere