'Årgang 0'-Mathilde og Robin: Det er slut

Reality-parret går fra hinanden efter flere år sammen.

Mathilde Beuschau og Robin Christensen fandt kærligheden i hinanden og har længe været et stærkt par, der så sent som i september fortalte, at den famøse snak om børn er begyndt at dukke op.

Men nu er det slut. Det deler parret i en story på Instagram, hvor de begge er tilstede:

LÆS OGSÅ: Robinson-deltager i slemt biluheld: Stoppede pusher på flugt

- Hej vennerne, vi har noget, vi gerne vil sige, indleder Mathilde.

- Der er mange, der allerede er skidenysgerrige og har lugtet lunten, fortsætter Robin.

- Det ville have været fedt, hvis vi kunne holde det for os selv, men sådan er det, når man er to offentlige personer og det er også derfor, vi vælger at filme den her video sammen, forklarer Mathilde og fortsætter:

- Det er også for at vise, at vi ikke er uvenner, der er ikke dårlig stemning, og vi har ikke været hinanden utro. Det er af andre årsager, som vi holder for os selv.

- Vi har valgt at flytte hver for sig, og hvad det indebærer, vil vi holde for os selv, indskyder Robin, før Mathilde igen tager ordet:

- Men vi håber på forståelse for, at vi i den næste tid ikke har det supernice og heller ikke ønsker at uddybe, hvorfor vi går fra hinanden, deler Mathilde, hvortil Robin stemmer i med et "nej" og ryster på hovedet.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik-Mette: Jeg er rystet over DR

- Lad vær med at spørge. Det er vores privatliv, runder Robin videoen af med.

LÆS OGSÅ: Boligkøb i blinde er tilbage: Få et smugkig her

Kendt som baby

Mathilde Beuschau blev et kendt ansigt i de danske hjem som helt lille baby, da vi kunne følge både hende, mor Louise, far Martin og senere to små søskende i programmet 'Årgang 0' på TV 2. De var dog en af familierne, der forlod projektet før tid.

I den senere tid kunne vi se både Mathilde og Robin sammen i programmet 'Boss Ladies', hvor man både så parret flytte sammen og Mathildes rejse som selvstændig.

Robin Christensen blev kendt i 4 sæson af 'Ex on the beach'.

Hvad der nu skal se med parret hund Theo, får vi ikke svar på.