Robin og Mathilde: Vi taler om børn

- Lige nu sørger vi dog også for at nyde vores ungdom, fortæller 'Ex on the beach'-hunken, Robin Christensen.

Selv om det måske ikke er lige om hjørnet, så fortæller Robin Christensen at særligt ét emne kommer på banen fra tid til anden hos ham og Mathilde Beuschau i parrets nye lejlighed. Den famøse børnesnak.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne deler glædelig nyhed

Artiklen fortsætter under videoen.

- Altså, det er et emme, som der bliver snakket om her og der. Efter at have været sammen i over to, føles det meget naturligt at tænke lidt fremad. Men vi har stadig en masse, vi gerne vil opleve, mens vi stadig er så unge, siger Robin Christensen og tilføjer, at dagen for familieforøgelse er en dag, de begge to glæder sig til.

Lige nu handler det dog for begge om at få så meget ud af ungdommen som overhovedet muligt.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe deler trist nyhed

Mathilde Beuschau og Robin Christensen flyttede for nylig til en ny lejlighed i Ørestaden. Og det nyder de i høj grad.

- Jamen, den nye lejlighed er fantastisk og lige hvad vi manglede! Der har fulgt lidt tilvænning med, fordi vi nu bor på mindre plads. Og i et område, hvor vi er lidt længere væk fra det hele med offentlig transport.

- Men her er en god energi herhjemme, og vi elsker at have Amager Fælled lige i 'baghaven', fortæller Robin Christensen og fortsætter.

- Vi  er kommet hurtigere på plads med indretningen end i vores tidligere hjem. Så vi er faldet meget hurtigere til og har utroligt nok allerede ramt en følelse af at være hjemme.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne driller statsministeren