Indrømmer: 2022 har været et forfærdeligt år

Den tidligere tv-stjerne er ikke bleg for at indrømme, at hun kæmper for tiden.

Den sidste uge har været hård for Mathilde Beuschau, der er kendt fra 'Årgang 0'. Men efter en pause fra de sociale medier åbner hun nu op omkring, hvad der sker i hendes liv lige nu.

LÆS OGSÅ: Derfor Taler Teresa ikke om Teitur

-  Der skete nogle ting i tirsdags, som gjorde, at min mor var nødt til at køre hjem til mig. Jeg havde det skidt, og efter tirsdag har jeg haft det super nederen. Jeg har bare haft brug for at slappe af og genoplade mine batterier. Så det har jeg gjort. Jeg har lyttet til min krop, fortæller Mathilde i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Geggo om husprojekt: Mangler pengene

Der sker nederen ting

For at få trukket sig selv op igen har hun fokuseret på sin kost, træning og afslapning. Men den svære tid får hende også til at fundere over, hvad der ellers er sket i hendes liv. Det har nemlig ikke været en dans på roser.

- 2022 har været et fuldstændig forfærdeligt år. Der bliver ved med at ske den ene mere nederen ting end den anden. Jeg startede året ud med en shitstorm, så har der været hele min virksomhed - vi er gået fra mange ansatte til én ansat, alle turene til London var også super hårdt, kan jeg huske, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-stjerne gift for tredje gang

- Vi flyttede fra lejligheden i Sluseholmen. Mig og Robin en masse private ting, så ja, der er sket noget hele tiden, hvilket har været super hårdt. Det er også derfor, jeg glæder mig lidt til 2023. Jeg håber på, det bliver mit år, det kunne være så pisse dejligt.

LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn

Mathilde forsikrer sine følgere om, at hun har det bedre nu, og det hjælper hende at åbne op omkring, når hun har det svært. Derfor er hun ikke bleg for at dele ud af sine følelser på Instagram, hvor hun har 65.000 følgere.