Amalie om sit nye program: Jeg er mere til 'Forsidefruer'

Der er en særlig årsag til, at Amalie er mere til 'Forsidefruer' i forhold til 'Hvad har jeg i munden, mor?'.

Amalie Szigethy har siden 2010, hvor hun medvirkede i 'Paradise Hotel', været med i adskillelige reality-programmer. Siden 2017 har det været i TV3-programmet 'Forsidefruer', hun har prydet skærmen, men nu er hun også blevet aktuel i det spritnye Viafree-program 'Hvad har jeg i munden, mor?' sammen med sin mor, Lotte.

LÆS OGSÅ: WHAT? Sær reality-trio får fælles program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitybabe taber håret af stress

Hvis Amalie skal vurdere, hvilket af de to programmer hun er mest til, er svaret dog klart:

- Selvfølgelig kan jeg godt lide luksuriøse omgivelser, hvilket der er i 'Forsidefruer'. Det er nu engang det, jeg er bedst i og shiner bedst i. Det er bestemt ikke hos fiskehandlere og bondegårde. Det er slet ikke mig. Men det var sjovt at opleve, men jeg er meget mere til luksus og ’Forsidefruer’, forklarer hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende

Havde lyst til at være negativ

Amalie kunne dog godt lide at optage Viafree-programmerne.

- Jeg kunne dog godt lide at lave programmerne med min mor, fordi jeg røg ind i en anden rolle. Ikke helt en værtsrolle, men en rolle, hvor jeg skulle være åben for nye ting i livet - uden at være negativ. Nogle gange havde jeg virkelig lyst til at være negativ – og var det også – men nogle af gangene tog jeg også mig selv i at holde det tilbage og bare tænke: "Vildt, at nogen mennesker lever sådan her hver dag". Så jeg prøvede at leve mig lidt mere ind i det, og det var fedt, fortsætter hun og tilføjer:

- Så jeg kunne sagtens være frisk på at gøre sådan noget her igen. Det var spændende at få lov at se, hvordan verden også kan være.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Robinson’-babe i VILD forvandling

Se et klip fra Amalies nye program nedenfor, og se alle otte afsnit på Viafree.

LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke