Putte har ikke på nuværende tidspunkt nogen kæreste. Men der er da altid nogen, der er interessante, siger hun. Foto: Jakob Mydtskov/SBSTV
Putte har ikke på nuværende tidspunkt nogen kæreste. Men der er da altid nogen, der er interessante, siger hun. Foto: Jakob Mydtskov/SBSTV
Prada (Foto: Foto: Lotta Lemche og Sille Serup/sbstv)
Prada (Foto: Foto: Lotta Lemche og Sille Serup/sbstv)
(Foto: Malene Porup)
(Foto: Malene Porup)
Mathias & Trine fra 'Paradise Hotel 2018' (Foto: Janus Nielsen)
Mathias & Trine fra 'Paradise Hotel 2018' (Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
Michelle  og Kasper fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Michelle og Kasper fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Mathias og Caroline i 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen)
Mathias og Caroline i 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen)
Foto: DR
Foto: DR
Irina og Morten (Foto: Janus Nielsen)
Irina og Morten (Foto: Janus Nielsen)
Foto: DR
Foto: DR
(Foto: TV3)
(Foto: TV3)
Thomas og Nicoline (Foto: TV 2)
Thomas og Nicoline (Foto: TV 2)
Jørgen og Kirsten (Foto: TV 2)
Jørgen og Kirsten (Foto: TV 2)
Niels og Katrine (Foto: TV 2)
Niels og Katrine (Foto: TV 2)
Martin & Natascha i 'Landmand søger kærlighed' (Foto: TV 2)
Martin & Natascha i 'Landmand søger kærlighed' (Foto: TV 2)
Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)
Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)
Joakim og Olivia fandt sammen i 'Love Island' og nåede at blive det par, der holdt længst - hvilket var knap et halvt år. Parret flyttede sammen i København, men på grund af tillidproblemer gik det ellers så solide par med fælles YouTube-kanal fra hinanden tilbage i maj måned. Parret blev endda kåret til Realityportalens 'Årets par 2018', men det viste sig ikke at være nogen succesgaranti (Foto: TV3).
Joakim og Olivia fandt sammen i 'Love Island' og nåede at blive det par, der holdt længst - hvilket var knap et halvt år. Parret flyttede sammen i København, men på grund af tillidproblemer gik det ellers så solide par med fælles YouTube-kanal fra hinanden tilbage i maj måned. Parret blev endda kåret til Realityportalens "Årets par 2018", men det viste sig ikke at være nogen succesgaranti (Foto: TV3).

AFSTEMNING: Årets bedste lovestory

De største kærlighedshistorier i det forgangne år skal hyldes, og vi skal én gang for alle have kåret en vinder.

2018 har i den grad været et år, hvor der blev dannet nogle nye par på skærmen, og det tager jo reality-tv op på et helt nyt niveau, når der gemmer sig ægte kærlighed mellem intrigerne, spillet og taktikken. Derfor vil vi gerne have jeres hjælp til at kåre årets bedste lovestory, som vi har været vidne til på tv-skærmene.

Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Lenny og Nadja - Paradise Hotel

Det er lige før, det bliver grådigt, når Lenny ikke alene vandt den største pengepræmie i 'Paradise Hotel'-historien, men så også scorede sig en lækker ung blondine, da han mødte sin smukke kæreste Nadja. Så kan man da tale om at få prinsessen og det halve (hele måske nærmere) kongerige. Way to go Lenny!

Vejen var ikke snorlige for parret, og Lenny kom da også til at bolle en lille smule udenom med Nadjas bedste veninde på hotellet, Tine, som han endte med at tage røven groft på i finalen. Men de to fik kæmpet sig igennem og klarede den.

LÆS OGSÅ: Lenny og Nadja i parforholdstest: Hun er en taber!

Mathias og Trine - Paradise Hotel

Det var ikke kun Lenny, der vandt sig en kæreste i 'Paradise Hotel'. Mathias gik benhårdt efter den smukke frisør Trine, og det var tæt på kærlighed ved første blik. De to holdt sammen, og de er blevet ved hinandens side lige siden. Det er da smukt og bestemt en nominering værdigt.

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til at sprede Moppers aske

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre

Caroline og Mathias - Ex on the Beach

De var bare slet ikke hinandens typer, men så alligevel. Eventyret på Mauritius endte med en happy ending for Caroline og Mathias, og i sidste afsnit kunne man se Mathias falde på knæ for Caroline og spørge, om hun ville være hans kæreste. De to er netop flyttet ind på en gård i Herning, hvor de hygger sig med Carolines heste og deres nye avlsprojekt.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-Caroline: Derfor overraskede Mathias I sengen

Kasper og Michelle - Ex on the Beach

Kasper og Michelle fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Kasper og Michelle fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

Kasper var solgt, da han så Michelles labre bagparti, og han gik direkte efter at score den smukke twerker. Selvom de ikke blev kærester i programmet, så blev de det kort efter hjemkomsten, og de to har holdt sammen lige siden.

De var ikke programmets sukkersøde par, men de tog det stille og roligt og fandt deres egen rytme, som hverken ekskærester eller andet drama kunne ryste. Flødefyren fik sit kirsebær på toppen af desserten, og de levede lykkeligt til deres dages ende - håber vi.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-overblikket: De er kærester - de er ikke

Maria og Niklas - De unge mødre

Parret tonede for første gang frem på skærmen tilbage i februar i 'De unge mødre', her havde de kun været kærester i et halvt år, men Niklas påtog sig alligevel rollen som far for Marias to drenge. Parret har måttet høre for en del, og det er kommet meget bag på dem, hvor mange af seerne, der har en holdning til alt, hvad de foretager sig.

Det har dog ikke kunnet rykke ved deres kærlighed til hinanden, og i efterårssæsonen kunne man følge dem blive gift for rullende kameraer. Desværre har parret valgt at trække sig fra 'De unge mødre', så man kommer ikke til at kunne følge dem på tv fremover.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne får vild tatovering

Nadia Shila og Jeremy - De unge mødre

Foto: Marianne Overaa / DR
Foto: Marianne Overaa / DR

Man træder vist ikke nogen over tæerne ved at sige, at Nadia Shila og Jeremy mødtes på et sted i livet, hvor ingen af dem var, hvor de ville være. De var nemlig begge to hjemløse og levede på gaden i USA, hvor Nadia Shila flygtede til i august 2016. Men kærligheden sejrede, og sammen fik de kæmpet sig væk fra livet på gaden.

De blev gift for rullende kameraer i maj måned i selskab af datteren Hope og Nadia Shilas mor Heidi, som under brylluppet slog en kæmpe prut. Nu venter de en søn, som kommer til verden til maj.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

Michael og Kathrine - Gift ved første blik

Det virkede næsten for godt til at være sandt, da Michael og Kathrine mødtes hinanden, det indrømmede de endda selv efterfølgende. Det var dog ikke desto mindre sandhed, og allerede på bryllupsnatten aftalte de at forblive gift efter programmet. Michael kom frem med sin rørende historie om at være voksen jomfru, hvilket Kathrine hjalp ham med at komme over, og de to voksede sig kun stærkere gennem programmet.

Det skønne par er stadig sammen, og de har lavet en fælles blog, hvor de deler ud af deres liv som mand og kone efter programmet.

LÆS OGSÅ: Michael mistede sin mødom i 'Gift ved første blik': Sådan reagerede Kathrine

Julie og Oliver - Love Island

Det kunne næsten have været 'Gift ved første blik' for Julie og Oliver, som løb med titlen og hinanden i 'Love Island'. De blev sat sammen ved et tilfælde første dag, men det viste sig at være held i uheld, og de veg ikke fra hinandens side eller læber efter første kys. De blev en enhed under betegnelsen Juliver, og seerne elskede dem så højt, at de stemte dem helt til tops i programmet.

LÆS OGSÅ: Julie og Oliver bryder reglerne i 'Love Island'

Joakim og Olivia fra 'Love Island'(Foto: TV3)
Joakim og Olivia fra 'Love Island'(Foto: TV3)

Joakim og Olivia - Love Island

Olivia måtte en del igennem i 'Love Island'-villaen, før Joakim kom ind og tog hende med storm. Han var ikke i tvivl om, hvem han ville gå efter, og allerede på deres første date fik han charmeret Olivia mere, end nogen af villaens andre fyre havde formået. Siden de kom hjem har Joakim og Olivia ikke forladt hinandens side, og alt tyder på, at fremtiden ser lyserød ud for det forelskede par.

Vanessa og Stefan - Gift ved første blik

Kærligheden blomstrede mellem Vanessa og Stefan under denne års omgang 'Gift ved første blik'. Parret kæmpede ellers en hel del med kommunikationen, da Vanessa ikke havde helt nemt ved at lukke Stefan ind, men da først han var kommet ind under huden på hende, viste det sig at være ægte kærlighed mellem de to. De forblev gift efter programmet og nyder hinanden den dag i dag.

Irina og Morten

Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

I starten af året gik det galt mellem det ellers meget fasttømrede par, Irina og Morten. I løbet af 2018 har de to dog kæmpet for at få forholdet til at fungere, og for nyligt var Morten på knæ og friede til Irina. De to kunne altså ikke undvære hinanden trods modgang. Det må da siges at være lidt af en lovestory.

LÆS OGSÅ: Kias familiedrøm knust efter tvangsindlæggelse: Walid vil ikke have flere børn med mig

Foto: TV 2
Foto: TV 2

Fire gange 'Landmand søger kærlighed'-par

Thomas og Nicoline, Jørgen og Kirsten, Martin og Natascha samt Niels og Katrine fandt alle hinanden under TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed'. De fire par er alle blevet sammen efter optagelserne sluttede i starten af sommeren, og for flere af dem har efteråret også stået på at flytte sammen, så de for alvor kan skabe en fælles hverdag og en fremtid sammen.

Stem herunder, og se alle parrene i galleriet øverst i artiklen. Afstemningen slutter fredag d. 28. december kl. 12.