AFSLØRING: Populær tv-serie klar med fjerde sæson

Hvis du er en af dem, som elsker at følge med i den danske krimiserie 'Sommerdahl', så er der godt nyt.

Sidste afsnit af krimiserien 'Sommerdahl' bød på noget af en forsoning, da Dan midt under parmiddagen vendte på en tallerken og lod makkeren Flemming blive på politistationen i Helsingør.

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Cille og Christie: Hun har blokeret mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Albert og Jenna fortæller om deres forhold... 

De fleste faste seere har nok siddet med en tåre i øjenkrogen, og nu kan de også få et smil på læben. Tv 2 har nemlig offentliggjort, at makkerparret vender tilbage i endnu en sæson.

- Jeg er så stolt og taknemmelig over, at Sommerdahl-rejsen fortsætter. Man giver alt, hvad man har til projektet sammen med an masse dygtige mennesker: skuespillerne, instruktøren, fotograferne, scenografen, runnere mm. Jeg er dybt lykkelig over, at så mange kigger med, og vi kan få lov til at fortsætte, fortæller Peter Mygind i en pressemeddelse fra TV 2

- Det er meget rørende at mærke, hvor meget de trofaste seere lever sig ind i serien. Det er særligt Dans personlige udvikling, de er interesseret i. Udover at de får en god krimi, så er de optaget af relationerne, som fylder meget i serien, og det vil de fortsat gøre i den nye sæson.

LÆS OGSÅ: Efter voldsom oplevelse: Ekstra kærlighed til familien

Optagelserne starter 9 maj, og den nye sæson bliver sendt i foråret 2023.

LÆS OGSÅ: Aslak udgik med nyresvigt: Sådan har han det i dag