AFSLØRING: 'Forsidefruer' med i 'Fangerne på Fortet'

To af 'Forsidefruerne' kan også opleves i 'Fangerne på fortet'.

I torsdagens afsnit af 'Forsidefruer' blusser dramaet mellem Amalie og Janni op igen, og de har et kæmpe skænderi. Det er dog ingen nyhed, at der er drama mellem de to, men til gengæld afslører Janni, at det var under optagelserne til 'Fangerne på Fortet', at dramaet startede.

- Vi har jo været nede og lave 'Fangerne på Fortet'. Det gik meget godt, men jeg var jo sammen med Amalie. Det er gået fint, og hun har været sød, og der var slet ikke noget, men så er vi ude en aften og skal følges hjem, og vi er 20 minutter fra vores hotel, fortæller Janni til Karina, da de snakket i telefon efterfølgende, og hun forklarer:

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

- Men Amalie med hendes stædighed, for det første går hun 100 meter foran mig og er fuldstændig ligeglad med, at jeg siger "Amalie jeg tror, vi skal gå til højre her, det er der byen er, det er der, vores hotel ligger. Vi kommer langt væk fra byen, vi går 2,5 time. Og lige pludselig er vi ude af byen. Og så sagde jeg til hende, at jeg sagde jo til dig, det var forkert, og at vi skulle gå til højre. Og så begynder hun bare at råbe, at du er ikke min veninde og sådan nogle mærkelige ting, og så begynder jeg at råbe og sige, at hun er for dum.

Lige som de to havde sluttet fred, blusser uvenskabet altså op på ny i endnu større stil end tidligere. Men vi kan til gengæld glæde os til at opleve i hvert fald to af 'Forsidefruerne' i 'Fangerne på Fortet', når det kommer på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

Det vides endnu ikke, hvornår TV3 sender den nye sæson af 'Fangerne på fortet', men det vil formodentlig blive til foråret. Camilla Ottesen og Joachim Boldsen, der står i spidsen for den nye sæson af 'Fangerne på Fortet', og Anders Lund Madsen er den nye vismand.

Se Janni fortælle om dramaet herunder: