Afsløring: Derfor kan ‘Nybygger’-husene ikke sælges

Husene i Sønderborg har stået til salg i to uger, og noget tyder på, at de ikke bliver solgt. Derfor har ejendomsmæglerfirmaet taget en drastisk beslutning.

Onsdag den 24. november var det finaledag i TV 2-programmet 'Nybyggerne', og her vandt Reece og Caroline deres drømmehjem til en værdi af 2,8 millioner kroner.

Det var dog anderledes for de tre andre par, som kort efter finalen, kunne findes deres huse på ejendomsmælgersiden 'Home'.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-vinder blev opdaget ved et tilfælde

Efter programmet forsøger man nemlig at sælge husene. Indtil nu har interessen for køb af boligerne dog været lav, og der er stor risiko for, at boligerne ikke bliver solgt. Det skyldes blandt andet indretningen.

- Parrene fra 'Nybyggerne' har indrettet husene, så de passer lige præcis til dem og deres drømme. Det er ikke sikkert, at det falder i eventuelle køberes smag, forklarer ejendomsmægler Merete Lund Brock.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Karsten Ree fortæller om sin nethindeløsning og sin frygt for at miste synet....

LÆS OGSÅ: Line Maria og Nicklaes afslører familieforøgelse

Udover forskellig smag er der også problemer med håndværket.

- Parrene har uden tvivl gjort deres bedste, men de er jo ikke håndværkere, så flere købere har brokket sig lidt over kvaliteten i forhold til prisen, forklarer Merete.

LÆS OGSÅ: 'Singletown'-Mikkel taler ud: Jeg holder utroligt meget af hende

Hvis det ikke lykkes at sælge husene, som de er, inden slutningen af januar, vil de blive total renoveret i en stil, der er mere universel og matcher flere. Der vil blive eksempelvis skruet ned for farverne, og interiøret vil blive klassisk 'nybyg'.