AFSLØRING: Derfor er 'EOTB'-Emilia så god til dansk

Har du også undret dig over, hvorfor den svenske 'Ex on the Beach'-stjerne er så flydende i det danske sprog? Her har du svaret.

Det er ikke, fordi sprogbarrieren mellem danskere og svenskere er kæmpe stor. Alligevel kan det sommetider være lidt svært at forstå dem fra nabolandet 100 procent. Det er dog ikke tilfældet med Emilia, som taler flydende dansk.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Janni og Karsten Ree taler om, hvordan deres hus er med i den store danske spillefilm.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe bakkede ud af operation: Ikke hvad vi aftalte

På trods af, at Emilia er født og opvokset i Sverige, så vil hun nok kunne snyde de fleste folk i forhold til at være dansker, og det med god grund. Emilia er nemlig OGSÅ dansker.

- Min far er svensker, og min mor er dansker, så jeg er halvt dansk, fortæller Emilia i en live Q&A hos Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WHAT: Tidligere realityhunk er ikke til at kende 

Selvom Emilia har rødder i både Danmark og Sverige, så bor hun stadig i Sverige, hvor hun er født og opvokset.

- Min mor har altid talt meget dansk til min storesøster og jeg, da vi var små. Og vi har altid set meget dansk tv og lyttet til dansk musik. Derudover har vi familie i Danmark, så ligeså meget som jeg har snakket svensk derhjemme, har jeg snakket dansk. Og det er jeg rigtig glad for, fortæller reality-deltageren, som stadig bor i Sverige.

LÆS OGSÅ: Efter brudt forlovelse: Paradiso har fundet kærligheden

Derfor deltager Emilia i det danske 'EOTB' og ikke det svenske

Selvom Emilia bor i Sverige, valgte hun at sende sin ansøgning til det danske 'EOTB' og ikke det svenske.

- Jeg kunne sagtens have deltaget i det svenske, men det er bare tilfældigt. Jeg sad en aften og kedet mig og så det danske 'EOTB' søgte deltagere, og så sendte jeg en ansøgning, fortæller Emilia, og uddyber:

- Efter optagelserne af programmet sker der meget i København, hvor der i det svenske sker meget i Stockholm, som ligger seks timer fra, hvor jeg bor, så københavn er meget tættere på mig. Men det er var ikke, fordi jeg ikke ville deltage i det svenske, fortæller reality-stjernen, som elsker København og kommer der ofte.

LÆS OGSÅ: Teitur og Teresa afslører stort skridt i forholdet

Se eller gense Realityportalens Q&A med Emilia og Karoline fra ‘Ex on the Beach’ 7.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Realityportalen (@realityportalen.dk)