Ærlig Gustav: Jeg er bange for mænd!

Gustav Salinas forhold til mænd er mildest talt kompliceret, afslører han på sin nye blog.

Vi kender ham som den rapkæftede, selvsikre og flamboyante fyr, der bevæger sig hjemmevant rundt i mediernes rampelys.

Men bag Gustavs velpolerede smil gemmer der sig en eftertænksom sjæl, der bokser med livets eksistentielle spørgsmål og angsten for mænd. Det afslører realitystjernen på sin nye blog Fabulous by Gustav.

- Nogen gange kan jeg selvfølgelig godt føle mig ensom og fortabt, for hvad er meningen med at have succes i sit liv, hvis man ikke har nogen at dele det med, spørger han retorisk i et blogindlæg.

LÆS OGSÅ: Gustav: Jeg er meget nervøs!

Kritik bunder i frygten for mænd

Selv har han en formodning om, hvorfor han stadig er single, selv om han med egne ord er både "romantisk, sød, dejlig, smuk, udadvendt, livsglad og økonomisk stabil".

- Jeg kritiserer tit mænd, men jeg tror, det bunder i min frygt for mænd - frygten for at miste dem eller at de skal såre mig, fortæller Gustav og tilføjer, at han mistede sin far, da han var bare fem år gammel.

- Jeg må indrømme, at jeg nogen gange er meget trist, for det sidste billede, jeg husker af min far, var, da jeg lå i hans arme, og han var død.

LÆS OGSÅ: Gustav lancerer ny hjemmeside

Stedfaren slog ham med et bælte

Moderen mødte efter farens død en ny mand, som ifølge Gustav udførte både fysisk og psykisk vold på ham.

- Jeg glemmer aldrig de slag, jeg fik af ham, fordi jeg ikke kunne alfabetet ordentligt. Han havde den opfattelse, at hvis han tog et bælte og piskede mig hårdt nok, så skulle jeg nok lære det, lyder det ærligt fra den populære tv-stjerne.

LÆS OGSÅ: Gustav er atter single

Bange for at blive forladt

De to hårde oplevelser er grunden til, at Gustav Salinas fortsat er single, mener han.

- Jeg tror, de to tilfælde har været med til, at jeg aldrig rigtig har kunnet finde mig den rigtige mand i mit liv. Når jeg har fundet en mand, der virkelig har elsket mig, har jeg været overbevist om, at han sikkert vil forlade mig.

Gustav Salinas har netop lanceret sit personlige webunivers "Fabulous by Gustav", hvor han blogger og inden for den nærmeste fremtid også sælger sin nye parfume.

LÆS OGSÅ: Gustav og Mitchel har tilgivet hinanden

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser