Gustav og Carina har fået en søn: Endelig forældre

Et stort ønske er endelig gået i opfyldelse for parret.

Som i et vaskeægte eventyr måtte prins Gustav, 54, og prinsesse Carina, 54, gå så grueligt meget igennem, før de endelig kunne få hinanden.

LÆS OGSÅ: Aflyser koncerter: Jada er gravid

Og med hjælp fra en amerikansk rugemor er deres store drøm om at blive forældre nu endelig gået i opfyldelse. Fredag 26. maj blev prinseparret forældre til en søn.

Carina og Gustav giftede sig sidste sommer på
Berleburg. Her var kronprinsparret først vidner ved
en privat borgerlig vielse, og dagen efter var kronprinsen Gustavs forlover i slotskirken.
Carina og Gustav giftede sig sidste sommer på Berleburg. Her var kronprinsparret først vidner ved en privat borgerlig vielse, og dagen efter var kronprinsen Gustavs forlover i slotskirken.

– Den nyfødte prins kom til verden i USA ved hjælp af en rugemor. Både prins Gustav og prinsesse Carina var til stede under fødslen, meddeler kongehuset.

LÆS OGSÅ: Blachman indrømmer: Har dårligt selvværd

Takkede alle involverede

De nærmere omstændigheder omkring barnets fødsel holder de for sig selv lidt endnu, men da de for et par uger siden fortalte, at de ventede sig, takkede de ”alle involverede, der har hjulpet med at finde en juridisk lovlig vej at følge”.

Ifølge parrets talsmand, Ralf Beke-Bramkamp, har den lille prins fået navnet Gustav Albrecht, og de nybagte forældre er meget taknemmelige og glæder sig meget over hans fødsel.

Det var forventet, at de skulle have en søn, da der er mandlig arvefølge i fyrstehuset Sayn-WittgensteinBerleburg.

LÆS OGSÅ: Amalies mor: Har ikke talt med Amalie i 5 uger

– Det er meget spændende. Og livsbekræftende, vil jeg sige, sagde prinsesse Benedikte til
HER&NU forud for fødslen. Det er hendes
femte barnebarn, men første gang hun
bliver farmor.
– Det er meget spændende. Og livsbekræftende, vil jeg sige, sagde prinsesse Benedikte til HER&NU forud for fødslen. Det er hendes femte barnebarn, men første gang hun bliver farmor.

Den lille dreng er opkaldt efter sin oldefar, der nåede at testamentere slottet og de store jordbesiddelser til den endnu ufødte prins Gustav, inden han – sandsynligvis tvangsudsendt af Hitler personligt efter nogle kritiske bemærkninger – omkom på Østfronten under 2. verdenskrig.

LÆS OGSÅ: Geggo laver nyt program med sin bror

I testamentet var prins Gustav Albrecht tvunget til at inkludere en række ydmygende betingelser fra de nazistiske racelove.

De blev dog underkendt af retten som umenneskelige, da prins Gustavs grandonkel efter Gustavs far, prins Richards død i 2017, forsøgte at blive indsat som retmæssig arving.

Gustav og Carina skal muligvis holde en uges
sommerferie med babyen på Gråsten Slot. Her er de
ofte gæster, når kronprinsfamilien har residens.
Sidste sommer var de også inviteret til det store fætter og kusine træf.
Gustav og Carina skal muligvis holde en uges sommerferie med babyen på Gråsten Slot. Her er de ofte gæster, når kronprinsfamilien har residens. Sidste sommer var de også inviteret til det store fætter og kusine træf.

Afgørelsen faldt først efter tre års juridiske tovtrækkerier, der tog fysisk og psykisk hårdt på prins Gustav.

LÆS OGSÅ: Skandaleombrust prins i babylykke

Fra sagen blev anlagt i 2018 til den var endeligt afklaret i 2021, var der indsat en bobestyrer, der havde ansvaret for driften og bestemte, hvor Gustav måtte bo, og hvordan han måtte bruge slottet.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes: Sådan friede han