'X Factor'-deltagere afslører særlig relation

To af årets deltagere har holdt på en hemmelighed.

Helene Frank og Cristian Oprea, der begge er storfavoritter i årets 'X Factor', har en noget uventet fortid sammen.

Hun har nemlig været hans lærer og har undervist den unge sanger i både musik og madlavning, afslører Helene overfor TV 2.

LÆS OGSÅ: I chok efter 'X Factor'-exit: Sønderknust

- Ingen af os vidste, at vi begge havde meldt os til ’X Factor’, indtil vi pludselig stod foran hinanden, fortæller hun til mediet.

Overfor HER&NU/Realityportalen var det to deltagere da også villige til at sætte lidt flere ord på, hvordan det var at støde på henholdvis sin tidligere lærer og elev midt i 'X Factor'-ræset.

- Det var sindssygt syret, men jeg var jo ikke i tvivl om, at hun ville stå her i dag, siger Cristian Oprea, der henviser til de aktuelle liveshows og tilføjer:

- Jeg vidste jo godt, du kunne synge fucking godt. Har vi (folkeskoleklassen, red.) ikke sagt til dig 20 gange, at du skulle melde dig til 'X Factor'?

Lidt mere i tvivl kunne Helene Frank dog godt have været, da hun under Six Chair blev bekendt med, at Cristian også medvirker i programmet.

LÆS OGSÅ: Seebachs store lykke: Det har jeg altid ønsket

- Dengang sang han faktisk ikke foran folk. Jeg vidste, han var meget musikalsk, fordi han spillede klaver og var sindssygt dygtig til det, fortæller hun og mindes sin tidligere elev som værende 'ekstremt motiveret i musikundervisningen'.

Tæt bånd

Det er ingen hemmelighed, at det er en mundfuld at medvirke i et program som 'X Factor'. Ugerne er intense, og hverdagen bliver pludselig sat på stand-by.

Derfor har det da også været rart for både Cristian og Helene, at der var et velkendt ansigt blandt live-deltagerne.

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud: Klar til forsoning med Mikkel

- Det er superdejligt at have en, man kender, fortæller Helene og røber:

- I starten var jeg lidt bekymret for, at det ville blive akavet, sådan lidt lærer-elev-agtigt, men det er det overhovedet ikke.

LÆS OGSÅ: Malte Ebert tager stort skridt med kæresten

Også Cristian kan berette om en ændring i relationen, som de i dag vil betegne mere som et venskab.

- Meget stærkere. Helene er også bare den bedste at snakke med.