Vidste du det?: Kom med bag kameraet i 'Badehotellet'

Vidste du, at badehotellets gæster får serveret mad, der er lavet helt fra bunden af, og at Lars Ranthe elsker grosserer Madsens tykke mave?

Tv-snyd

Kamerafolkene bag 'Badehotellet' har undervejs været nødt til at tænke kreativt for at få de bedste og flotteste scener i kameralinsen.

LÆS OGSÅ: Fik klemt brysterne i 'Badehotellet': Grænseoverskridende

– Da min skønne medspiller Jens Jacob Tychsen er så høj, måtte vi grave ham ned i sandet og stille mig op på en kasse, når vi skulle skyde nærbilleder nede ved vandet. Så kunne vi begge være inde i billedet, afslører Cecilie Stenspil på Instagram.

Ægte mad

Al maden, som hotellets gæster får serveret, er ægte, lækre danske retter fra chefrekvisitør på serien, Tine Hieronymus' hånd.

LÆS OGSÅ: Anders Breinholts skarpe prioriteringer: Mit nye liv

– Vi nåede ikke at spise maden, fordi vi løb over og skiftede tøj, så snart vi var færdige med en scene, men den var altid lækkert tilberedt. Al mad i serien er lavet fra bunden, og morgenmadsbuffeten var overdådig, fortæller 75-årige Sonja Oppenhagen.

Flot tyk mave

Lars Ranthe er blevet glad for den vatton (kunstig mave, red.), han har haft på i forbindelse med sin rolle som grosserer Georg Madsen.

LÆS OGSÅ: Benjamin i kovending: Kysser Kaya

– Vi har gået og finudviklet på vattonen gennem ti år. Nu har jeg fået den, så jeg kan bruge den, hvis jeg skal lave nogle andre film, hvor jeg skal have en tyk mave. Så ved jeg, at den er god. Jeg har fremtidssikret mine tykke mænd, griner den 54-årige skuespiller.

Jydehjælp

Simon Stenspil, 40, spiller rollen som jyden Valter, men sjællænderen har fået hjælp til sin rolle af en kammerat fra Frederikshavn ved at sende ham sine replikker.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde indrømmer: Savner 'X Factor'

– Så har han indtalt dem og sendt dem til mig, og så har jeg kunnet øve dem på den måde. Det har været så sjovt igen at finde tilbage til det nordjyske.

Man kan se 'Badehotellet' på TV 2 søndage kl. 20.00 og på TV 2 Play lige HER.

Badehotellet sæson 10 Valter
Badehotellet sæson 10 Valter