To uger efter fødslen: 'Robinson'-Mariam festede til reality-julefrokost

Mariam var allerede på benene dagen efter fødslen.

I går gik det vildt for sig, da den årlige Reality Awards julefrokost løb af stablen på Hotel Moxy i København.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup har taget stor beslutning: Alt skal væk

Sådan gik det også for Mariam Said, der deltog i forrige sæson af 'Robinson'. Hun fødte for to uger siden sit andet barn, men det stoppede hende ikke fra at møde op til festen og få sig en svingom med sine reality-kollegaer.

- Jeg har en fantastisk mand, der bare er der, og som giver mig tid til at fortsætte det, jeg gør i forvejen, for eksempel at jeg kan være her i dag. Nu har jeg været her i to timer, og jeg kan også godt mærke, at nu skal jeg hjem, og det begynder at trykke i brysterne, forklarede Mariam til Realityportalen, kort før hun smuttede ud ad døren.

Mariam har i forvejen en søn på 10 år, der har en anden far, og både fødsel og graviditet gik over al forventning.

- Jeg har det fantastisk. Det er jo altid dejligt med en lille baby. Nu er det mit andet barn, og det er noget helt andet denne gang. Man lever mere i det, hvor man ved første barn stresser rundt, alt skal være perfekt, og man er bekymret for, om man gør det rigtigt. Denne gang er det mere ligetil, fortalte Mariam og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Pia afslører: 'Robinson' gav store konsekvenser

- Kroppen har det godt, og fødslen gik som den skulle. Jeg var allerede på benene dagen efter. Men det hører måske også med, at jeg har en god partner, der er god til at støtte mig. Graviditeten gik også, som den skulle.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne af 'Nybyggerne 2023': Nibras og Obaid tager sejren

Flere børn på vej

Der skulle dog gå 10 år mellem de to børn, og det er der en ganske god forklaring på.

- Det er den helt rigtige partner. Jeg har været sammen med ham i seks år nu, og jeg har mærket efter og set, hvordan han har dækket faderrollen over for min anden søn, forklarede Mariam og tilføjede, at også hendes store søn er glad for familieforøgelsen:

- Storebror er ellevild. Han har virkelig ønsket sig det i mange år og har været enebarn i 10 år. Det er dejligt.

Det er dog ikke sidste gang, sønnen bliver storebror, for til spørgsmålet om, hvorvidt der venter flere børn i fremtiden, falder svaret prompte.

- Ja, bestemt. Jeg bliver ved, indtil jeg får en pige. Det der fodboldhørm, der foregår derhjemme, det går ikke, lød det med et grin.

LÆS OGSÅ: Friede til Reality Awards: Nu skal de giftes