Silas Holst om ny spillefilm med sønnen i hovedrollen: Et familieprojekt

Silas Holsts søn Bob Jones skal spille hovedrollen i en ny film, som produceres af Silas, men et andet vigtigt familiemedlem er også med.

Silas Holst har netop afsluttet forestillingerne på Moulin Rouge og kigger frem mod en lang juleferie, men i det nye år venter endnu et spændende projekt - et familieprojekt, som dog kom i kassen i år.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Peter Birch viser for første gang kæresten frem

Silas Holst har brugt sommeren på at optage en spillefilm med sin syvårige søn, Bob Jones, som har intet mindre end hovedrollen, mens Silas er producent på filmen. De har dog fint selskab af et andet vigtigt familiemedlem.

- Hans far, den anden far - Johannes, er også med i filmen, så vi hyggede os ret meget med det. Det blev et familieprojekt, fortæller Silas til lørdagens premiere på Disney filmen'Ønsket'.

Ifølge Silas havde han dog ingen finger med i spillet i castingen.

- Jeg holdt mig uden om carstingen, så det ikke lugtede for meget at nepotisme, men de andre producenter valgte lige præcis de to, og det blev jeg jo glad for.

LÆS OGSÅ: Jens Werner taler ud om kræftforløb: Det giver mig lyst til at leve

Ifølge Silas har sønnen talent for skuespil.

- Det har været vildt at se ham foran et kamera og tænke "wow, hvor er du god til det der".

LÆS OGSÅ: Frederiks spanske veninde: Jeg er knust

Filmen har fået titlen 'Jeg tror, jeg elsker dig' og kan snart ses i biograferne.

- Det er planen, den kommer til februar - vinterferien tror jeg. Det er det sidste, jeg har hørt, slutter Silas, inden han gik med børnene Maggie My og Bob Jones samt manden Nicolai Schwartz ind i biografen for at se 'Ønsket'.

LÆS OGSÅ: Overraskede over 'Vild med dans'-sejr: Der skulle arbejdes