Se videoen: Peter Birch viser for første gang kæresten frem

Der skulle gå halvandet år, før Frederikke kom med på den røde løber.

Til dagens premiere på Disney-filmen 'Ønsket' havde Peter Burch, der også er kendt som Ulven Peter fra 'Paradise Hotel', for første gang kæresten Frederikke med på løberen. Det til trods for, at parret har været sammen i halvandet år.

LÆS OGSÅ: Victor Lander svigter kæresten

Hvordan er det at stå frem offentligt?

- Det er anderledes, men jeg synes, det føles godt. Nu er vi kærester på ny igen, så det er ret godt, fortæller Peter helt nyforelsket.

Frederikke genkender følelserne.

- Jeg synes hele tiden, vi er lidt nyforelsket, men det giver da et eller andet. Det er også lidt angstprovokerende, for der er mange holdninger og meninger, så jeg har bare brug for at tage det stille og roligt og nyde hinanden, fortæller Frederikke.

LÆS OGSÅ: Savner du 'Badehotellet'? Hr. Weyse giver et indblik bag kulissen

Klar næste spring

Efter springet som et offentligt par er Peter og Frederikke også ved at være klar til næste spring, som er at flytte sammen.

- Det er ikke udelukket, det kommer til at ske, men lige nu fungerer det også godt, som det er, fortæller Peter.

LÆS OGSÅ: Frederiks spanske veninde: Jeg er knust

Ifølge Frederikke er de måske tættere på.

- Jeg synes jo måske lidt, vi bor sammen, for vi er sammen 24/7. Jeg har min egen lejlighed, men jeg er hjemme hver tredje måned. Vi har også talt om at tage det sidste skridt og flytte tingene over, men lige nu prioriterer vi at rejse.

Parret har netop deres næste rejse klar.

- Vi er store Disney fans, og så skal vi til Disney Land i Paris, fortæller parret inden de går ind i salen for at se Disneys seneste film 'Ønsket'.

LÆS OGSÅ: Overraskede over 'Vild med dans'-sejr: Der skulle arbejdes